Paulianna89
Fanka BB :)
Chwalę się [emoji813] To najsłodszy wycinek [emoji4]
Cudo!!!! Ehhh.... zazdroszczę!
@majacyr zapytaj lekarza, mi Pani Doktor powiedziała, że mam zabierać ze sobą pendrive to będzie mi zgrywała wszystko [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chwalę się [emoji813] To najsłodszy wycinek [emoji4]
Jejusku! Wyglada jak by machal! <3Chwalę się [emoji813] To najsłodszy wycinek
Dzidziuś się ruszał czy ja mam jakieś omamy [emoji2] super ja mam 6 tydzien nie mogę się doczekać już kiedy ja zobaczę bobo na ekraniku 8 maja mam uzg[emoji4] gratuluje.Jejusku! Wyglada jak by machal! <3
No pewnie, ze sie ruszal i naprawde wygladal jak by raczka machal! Cudny widok.. ja ostatnio tez na to patrzylam, az lekarz nie dowierzal, ze moj maluch taki szalony, normalnie podskakiwalDzidziuś się ruszał czy ja mam jakieś omamy [emoji2] super ja mam 6 tydzien nie mogę się doczekać już kiedy ja zobaczę bobo na ekraniku 8 maja mam uzg[emoji4] gratuluje.
Witaj! Ja też z Bydgoszczy [emoji4] i również 89[emoji6]Ogólnie nie czuję się najgorzej, wszystko zależy od dnia. Jak pracowałam było trudniej, ciegle mdłości, brak apetytu, zawroty głowy i okropne bóle brzucha i nieustanna senność do tego stopnia że jak w ciągu dnia nie spałam to od 15-16 mój mózg przestawał pracować. Teraz już troszkę lepiej [emoji5]
Jestem z Bydgoszczy mam 29 lat, kocham aktywność fizyczną, słońce i jedzenie. ZPartnerem dość krótko staraliśmy się o dzidziusia, wiec nie małym zaskoczeniem był pozytywny test ciążowy To będzie nasze pierwsze Maleństwo i już się jego doczekać nie mogę.
Byłam, jak na razie wszystko przedstawia się okeyBędzie dobrze
Mając 20 lat byłam w pierwszej ciąży.
Pamiętam tą niepewność, dasz radę.
Byłaś na usg? Jak się czujesz? Jak Twój dzidziek?
Mój lekarz który robił mi uzg powiedział że jak krew się nie leje to żeby się niczym nie przejmować [emoji2] więc głowa i uszy do gory[emoji2]Ja mam usg dopiero w następny czwartek, więc też nie mogę się doczekać![]()
Mój jak się zaczął ruszać to aż mnie zatkało i mało się nie poryczałam ze wzruszenia.Ruszał ruszał! Machał ciociom z forum![]()
Urodzisz zdrowego silnego i pełnego radości dzidziusia. [emoji2]No pewnie, ze sie ruszal i naprawde wygladal jak by raczka machal! Cudny widok.. ja ostatnio tez na to patrzylam, az lekarz nie dowierzal, ze moj maluch taki szalony, normalnie podskakiwal![]()