Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz mogą trzymać biust, to nawet wskazane.Jak uważasz, ja do staników dobranych przez specjalistkę przyzwyczaiłam się w ciagu kilku dni (obwód był ścisły, zupełnie inaczej się go czuje) i po kilku tygodniach zauważyłam różnicę w skórze piersi, mojej postawie. Ja uważam, że wartosportowe polecam shock absorber i freya, ale one też z tych scislejszych i trzymajacych biust.
Wiesz mogą trzymać biust, to nawet wskazane.
Lepsze trzymanie niż zarzucanie cycków na plecy [emoji12]
Ale jak po dwóch godzinach noszenia odcinają Ci się najpierw czerwone a potem sine pasy to już do czegoś takiego ja się nie mogę przyzwyczaić.
Może źle trafiłam, mieszkam w małym mieście i odnoszę wrażenie że te Panie były na tym samym szkoleniu pt jak najmocniej ścisnąć![]()
Ja teraz 14ego byłam na wizycie i widziałam dzidzie.Hejo a jak dziewczyny teraz wasze libido też podwyższone ja nie wiem od kiedy jestem w ciąży to mi się bardziej chce. Kiedy macie wizytę u gina ja już na szczęście za 3 dni już nie mogę się doczekać ile urósł maleństwo I jak teraz wygląda po 3 tyg