Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Łooo matko, mi tez [emoji23]
mam nadzieję, źe będzie na tyle duży, żeby wszystko można było ocenić ;p
Też się obijam ;p mój Mąż w pracy, bo zmieniliśmy termin naszej majówki na przyszły weekend i tydzień, a ja mam zamiar odwiedzić dzisiaj koleżanki z byłej pracy i może okna umyję ;p
Dziewczyny, robilyscie juz moze sobie jakas orientacyjna liste wyprawkowa? Albo liczylyscie orientacyjny koszt wyprawki?![]()
Super !!!! Trzymam kciuki żeby Ci ta pogoda dodała otuchy i humoru))
Mi się nie chce gorzej ale dziś ogarnęłam kota i wygląda jak model
Brytyjczyk ciekawe jak zachowa się wobec dziecka wtwdy będzie miał ponad rok
Macie zwierzęta? Albo te dziewczyny które mają już potomstwo macie zwierzaki w domu ? Nie wiem jaka będzie reakcja![]()
Zakochałam się!Dziewczyny, robilyscie juz moze sobie jakas orientacyjna liste wyprawkowa? Albo liczylyscie orientacyjny koszt wyprawki?![]()
Jaki piekny kociak!Super !!!! Trzymam kciuki żeby Ci ta pogoda dodała otuchy i humoru))
Mi się nie chce gorzej ale dziś ogarnęłam kota i wygląda jak model
Brytyjczyk ciekawe jak zachowa się wobec dziecka wtwdy będzie miał ponad rok
Macie zwierzęta? Albo te dziewczyny które mają już potomstwo macie zwierzaki w domu ? Nie wiem jaka będzie reakcja![]()
Odnośnie chorego dziecka to Dita ma rację.
I sama uważam że na urodzeniu się nie kończy...te dzieci rosną potem wymagają więcej opieki pieniędzy na rehabilitację....
W sejmie dalej chore dzieci czekają na marne 300 zł więcej.
Państwo chce rodzic chore dzieci A nie ma ich kto utrzymać![]()
Ja zrobilam liste, kilka rzeczy mam u siostry, ktore ona mi odda wiec odpada. No i ubranka tez jestem pewna, ze dostane po rodzinie... Wyszly mi zakupy w aptece, rzeczy dla mnie do szpitala, wozek i lozeczko/kosz mojzesza (bo chyba zrezygnujemy z lozeczka), laktator, niania i jakies pierdolki typu pieluchy, reczniki i wyszlo mi niecale 2 tys i cos malo mi sie wydaje [emoji14] dodam ze znam dokladne ceny tego co potrzebuje [emoji14] bo na gemini dodalam sobie do koszyka, koszule do szpitala i klapki tez znam cene tego co chce kupic [emoji14]Nie...Ja część ciuchów bedę mieć po Młodym, wanienkę też, krzesełko do karmienia, nawet łóżeczko turystyczne, które bardziej mi służyło jako kojec hahaha przynajmniej na początku, jak np.robiłam obiad i mogłam patrzeć co Młody robi i jak się bawi...Ale nie mam wózka, łóżeczka, przewijaka, i całej tej drobnicy, bo chyba wyrzuciłam (np.nose-frida do noska) czy szczotka do włosów
Zamierzam niedługo zrobić rekonesans i może w czerwcu ruszę powolutku z zakupami i rozglądaniem się, np.za wózkiem. To będzie ciężki orzech do zgryzienia
Ale piękny kociak!!!!!!Zakochałam się!
W domu nie mam kota, przed domem luzem biega pies, wielki i kochany, i też musiał się oswoić z nowym członkiem stada![]()
Ja mylam w ciazy [emoji14] polozna w 38 tyg mowila zebym wypucowala chalupe, okna, podlogi to moze urodze ale ni cholerki nie pomoglo [emoji14]Hmm myślałam, że mycie okien jest normalne ;p a one takie brudne... nie mogę na nie patrzeć ;p