• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny
Mam 8 tc ale czuje się tragicznie nic mi się nie chce boli mnie głowa spać mi się chce i nie mam w ogóle apetytu tyle co pić mi się chce. Drugą ciąża daje mi popalić [emoji54] a jak wy się czujecie?

Cześć dziewczyny
Mam 8 tc ale czuje się tragicznie nic mi się nie chce boli mnie głowa spać mi się chce i nie mam w ogóle apetytu tyle co pić mi się chce. Drugą ciąża daje mi popalić [emoji54] a jak wy się czujecie?
Ja dziś trochę marnie, zmęczona i głowa boli ale to przez pogodę raz słońce, zaraz chmury, coś się na deszcz zbiera. Przy takich akcjach zawsze wysiadam. Dobrze ze dziś wolne

Mój Mąż też robi wszystko w domu - na Święta Bożego Narodzenia sam z siebie umył wszystkie okna jak akurat gdzieś tam byłam, ale teraz ma tyle roboty, że niestety musiałby to chyba w nocy robić ;p
Umyłam te balkonowe i nawet wysiłku mnie to jakoś nie kosztowało zbyt dużo. Jeszcze chyba ogarnę chociaż okno w łazience, a resztę może w środę ;p

Tak. Tez mi sie to podoba jesli chodzi o motywy.. ... Next. H&M the best!

Uwielbiam Nexta! Dla chłopców jest z nielicznych firm co miała piękne kolory i wzorki, nie tylko brązy i granaty :tak: W ogóle te angielskie firmy_ Next, Geroge dla chłopców mają ciekawsze propozycje.. Dla dziewczynek to wybór jak dla księżniczek, a dla chłopców to czasami takie smętne kolory :sorry: Dlatego ja zawsze szukałam jakiś ciekawych wzorów czy śmiesznych ciuszków. W końcu chłopczyk też może chodzić w jakiś fajnych, kolorowych ciuszkach:) A uwielbiam kolor błękitny i zielony dla chłopców :)

Ja bym poszła do gina i zaczęła leczenie, na grzybice da Ci pewnie nystatyne bo to standard na początku ciąży. Jak ja mialam to poszłam do pierwszego lepszego gina, przedzwoniłam do mojej prowadzącej na szybka konsultacje i mówiła spoko - jak nystatyna to bierz bez obaw:)

Hej, jestem z Wami od dziś :) Mam termin na 17 listopada. Czyli 10/11 tydz teraz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i podwojnie oczywiście :)

Jeśli chodzi o Nystatynę, to również dostałam - na ostatniej wizycie. To podobno najbezpieczniejszy antybiotyk na infekcje grzybicze. Mam aplikować po jednej globulce wieczorem przez 10dni. Już cztery dni kuracji za mną.
Mam pytanie, czy któraś z Was pamięta jak szybko to powinno pomóc? Pytam, ponieważ nie widzę zbyt dużej poprawy, a miałam nadzieję, że nastąpi szybko z uwagi na to, że to jednak antybiotyk. Boję się, że nie da efektów...

reklama
Hej, jestem z Wami od dziś :) Mam termin na 17 listopada. Czyli 10/11 tydz teraz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i podwojnie oczywiście :)

Jeśli chodzi o Nystatynę, to również dostałam - na ostatniej wizycie. To podobno najbezpieczniejszy antybiotyk na infekcje grzybicze. Mam aplikować po jednej globulce wieczorem przez 10dni. Już cztery dni kuracji za mną.
Mam pytanie, czy któraś z Was pamięta jak szybko to powinno pomóc? Pytam, ponieważ nie widzę zbyt dużej poprawy, a miałam nadzieję, że nastąpi szybko z uwagi na to, że to jednak antybiotyk. Boję się, że nie da efektów...
U mnie było marnie:( dwie kuracje i dalej czuje ze coś nie tak... ale kontynuuj leczenie, 4 dni może być jeszcze za krótko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry