Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez mam w czwartek i tak samo sie denerwuje...Gratulacje dziewczyny tym co maja juz za soba usg prenatalne i ze wszystko jest oksuper
mnie czeka w czwartek i strasznie sie boje czy wszystko ok
A ile masz lat? Bo od 35 roku zycia prenatalne sa refundowaneWiecie moze gdzie w lodzi mozna zrobic prenatalne uzg i czy prywatnie czy na fundusz i ile kosztuje ?
Wychodzi na 26 listopad. Ale jutro mam lekarza wiec wszystko bede wiedziec dopiero ksiazeczke jutro zakladam.Ja na gemini zamierzam kupic wszystko [emoji41] jeszcze dorzuce pewnie leki, ktorych czesto uzywamy typu paracetamol itpNa kiedy termin? Sliczny dzidziolSuper! [emoji7]
Witam. Ja w Łodzi robię prywatnie w gabinecie przy ul. Zielonej. Koszt to 220 zł. Pani doktor jest świetna, wszystko sprawdza bardzo dokładnie.Wiecie moze gdzie w lodzi mozna zrobic prenatalne uzg i czy prywatnie czy na fundusz i ile kosztuje ?
Na zdjeciu z uzg mam edd przyblizona data porodu wychodzi ze 8 grudzien ale cos mi nie pasuje.Wychodzi na 26 listopad. Ale jutro mam lekarza wiec wszystko bede wiedziec dopiero ksiazeczke jutro zakladam.
Koka 27 powodzenia![]()
No ja staram się omijać regały z ciuszkami dla dzieciale planuje od czerwca już powolutku kupować, bo bardzo dużo tego jest do kupienia. We wrześniu wózek będę chciała zamówić. Łóżeczko i komodę na ciuszki kupujemy od znajomych tylko materacyk chce nowy.![]()
Z ciuszkami nie mam pojęcia jak się do tego zabraćdużo nie chce kupować bo szybko wyrośnie no i pewnie dużo od rodzinki dostaniemy bo wszyscy już się doczekać Dzidzi nie mogą![]()
![]()