Góraleczka89
Fanka BB :)
Ja nie wiedziałam że to ma takie znaczenie ale od dziś zaczynam wietrznie [emoji5] i zastanawiam się nad wkładkami, bo dopiero w ciąży zaczęłam używać codziennie bo właśnie chciałam uniknąć infekcji [emoji55]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale slodkaGdy dowiadujesz się że jesteś w ciąży...
Historia autentyczna. Bezdomna kotka w ciąży, ale już adoptowana!
Jej mina bezcenna [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie mogłam się oprzeć żeby nie wkleić [emoji4]Zobacz załącznik 860537
Heyo Folcia ja byłam na prenatalnych i mój bejbik miał 7 cm 23.05
Ale podobno jest starsze i termin z 30 zmienił się na 24 stąd może być tydzień więcej i minimalna różnica w wyniku
Niesety nie potwierdzili mi czy to chłopiec, dziecko było uparte senne i nie chciało współpracować
A jak się czujesz ogólnie? I kiedy wizyta ?
Ja mam tak samo z tymi snami! Raz mi sie snilo, ze maz mnie zdradzal i bylam zla na niego caly dzien, a innym razem snilo mi sie,ze ja go zdradzam [emoji85] i mialam wyrzuty sumienia caly dzien [emoji23]Cześć dziewczyny my dziś wybieramy się na wieśPół nocy nie spałam praktycznie bo odkąd jestem w ciąży mam głupie sny np. mąż mnie zdradza i potem się obudze i nie mogę spać :/ Po za tym muszę wybrać się do dermatologa pokazać mój pieprzyk już kiedyś miałam iść ale on raczej ciągle jest taki sam i nie duży ale slyszałam że w ciąży może się zmieniać i chce żeby zobaczyłq czy to usunąć wymrozić czy zostawić w spokoju bo zauważyłam na nim jakieś plamki więc może zmienia kolor chociaż mój mąż ma dużo takich i nawet do głowy nie bierze ale ja tam zawsze wole sprawdzić