majacyr
Fanka BB :)
Fajny torcikTo jest torcik ktory zamowilam Zobacz załącznik 860745
Ja dzieciakom moim powiedziałam jak tylko wróciłam do domu, nie mogłam poczekać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajny torcikTo jest torcik ktory zamowilam Zobacz załącznik 860745
Ja nie sadze żeby mama ginekolog polecała w ciąży leżenie plackiem na wielkim słońcu i smażeniu dupska. Bo ani poza ciąża ani w ciąży zdrowe to nie jest. Pomijam raka skory, który jest największym zagrożeniem bez względu na pigment skory. Ale do tego dochodzi udar cieplny, odwodnienie i inne. I ZMARSZCZKI! Skóra się strasznie od słońca starzeje. Posiedzieć czy pospacerować po słońcu z filtrem słonecznym to co innego niż czekolado-rak. [emoji4]
Słonko fajne, lekka opalenizna też, ale jak wszystko stosowane z umiarem [emoji106][emoji5] nie lubię być biała, ale też nigdy nie chciałam być czarna... [emoji33] poza tym przy mocno opalonej skórze zmarszczki szybciej wychodzą raz, a dwa postarza! Jedna nasza Stazystka wróciła tak spalona z wczasów, ze ha jako kobieta nie mogłam przestać patrzeć jej w dekolt [emoji23]ale tylko dlatego, ze była 10lat młodsza a skórę miała tak spaloną, że na dekolcie miała takie...zmarszczki?jak kobieta lekko 40letnia albo chyba i starsza. To było kilka lat temu, ale utkwiło mi w głowie i latem mam nawyk sprawdzania dekoltu [emoji23]
I tak, o tych plamach w ciąży po słońcu też słyszałam [emoji20] [emoji853]

\5ta ciąża moja teraz.
Czwartą straciłam w 7 tygodniu w zeszłym roku![]()
W jej artykule nie chodzi o leżenie plackiem ale porusza ogólny temat opalania .. ona uważa że można z umiarem ale należy zasłaniać głowę, pisze z tego co pamiętam że nie jest konieczne odkrywanie brzucha ale głowę już trzeba koniecznie .Ja nie sadze żeby mama ginekolog polecała w ciąży leżenie plackiem na wielkim słońcu i smażeniu dupska. Bo ani poza ciąża ani w ciąży zdrowe to nie jest. Pomijam raka skory, który jest największym zagrożeniem bez względu na pigment skory. Ale do tego dochodzi udar cieplny, odwodnienie i inne. I ZMARSZCZKI! Skóra się strasznie od słońca starzeje. Posiedzieć czy pospacerować po słońcu z filtrem słonecznym to co innego niż czekolado-rak. [emoji4]
Moja młodsza córka 62cm i 4550g choć przytyłam tylko 8kg przez całą ciążę.moj syn mial 62cm dlugosci.. stlukl mi zebra,,, nie zycze nikomu tego bolua uwierz... mam wysoki prog bolu ..tak mysle
cora miala 52cm i roznica byla kolosalna jesi chodzi o moje zebra!!!
to my obie maniaczki zup hihi![]()
mialam ochote ostatnio zrobic zupe ziemniaczana z przepisu Geslerowej tak mi slina ciekla na jej widok w kuchennej rewolucji!!
Dużo zdrówka.A mnie kompletnie rozłożyło, mąż też chory ale musi się zająć córka, bo ona praktycznie zdrowa, a ja nie jestem w stanie.
A mnie kompletnie rozłożyło, mąż też chory ale musi się zająć córka, bo ona praktycznie zdrowa, a ja nie jestem w stanie.