D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dita mnie ogólnie często brzuch boli i ze względu na leki podtrzymujące, które biorę od 6 tygodnia ciąży i tego, że mam swoje lata gin kazał się oszczędzać i słuchać swojego organizmu.
Po tych 3 miejscach co byłam autem też mnie brzuch rozbolał i do wieczora przeleżałam, bo wolę leżeć niż nospe i magnez łykać 3xdziennie
jak ja Wam zazdroszczę apetytu! Ja ostatnio jakoś szybko się najadam i z moich zachcianek wszystko ląduje w lodowce... Ostatnio kupiłam 2kg truskawek, zjadłam chyba cztery i odłożyłam... wczoraj zrobiłam z nich pierwsze konfitury z bazylią - powiem szczerze, że wielkie WOW, bo przepyszne
ale może dlatego, że są teraz takie upały ...
więc we dwójkę idziemy zapisać się na prawo jazdy, lekarz nie widział przeciwwskazań, niuniek urodzi się już ze zdolnością do prowadzenia 

Dziękuję Dita!!)
No z Om mam 13t3d A według usg 6 dni starsze ale podobno się zamieścimy i ktoś kompetentny wykona badanie pff A tu ani nie zaproponował testu z krwi nic ,byle jak i tyle i kazał przekazać mojej gin wyniki i tyle ..
Ps obzeram się truskawkami i czereśniami super są ciepłe miesiące na owoce![]()

Edyta, dzieki ale jak na kobiete w ciazy przystalo zmienilam plany [emoji23][emoji23][emoji85] wystawilam mlodemu basen i mocze dupke [emoji23] A na plaze moze jutro pojdziemy![]()
Cześć dziewczyny. Ja wylądowałam wczoraj w nocy w szpitalu z krwawieniem. Lekarz mówi, że ciaza zagrożona, ale teraz już przyjmuję leki i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. W środę będzie kolejna seria badań, zobaczymy co na nich wyjdzie. Strasznie się martwię tym wszystkim. Do tej pory ciąża idealna, bezobjawowa, wszystkie wyniki idealne, a teraz nagle coś takiego...
@Annulek
Zaczerniłam cię, bo widzę, że się udzielasz, a byłaś na różowoMówisz, ze dziewczynka będzie? To kciukam, żeby ci się spełniło
![]()
Ale fajne! Rożek prześlicznyA u mnie dzien kuriera dzisiaj![]()
pieluch mam tyle samo, tego nigdy za wiele