Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję [emoji8]Link do: Przedmioty użytkownika domino-ubranka - Allegro.pl
Od tego użytkownika zamawiałam. I pewnie jeszcze cosik zamówie. Jak na moje potrzeby to są ok.
Zaraz wrzuce filmik dzieci mega zadowolone zaczely kroic tort i krzyczaly ze siostraDziewczyny która to z Was robiła ta akcje z tortem? Ominęłam zakończenie tzn reakcje dzieci czy może nie pisałaś?
Wyczytałam ze jak robi koła to chłopiec a jak wahadło to dziewczynka a najpierw się kręciło w miejscu a później właśnie jak wahadło. Może są różne źródła? [emoji6] i tsk mnie to śmieszy wiec obojętnie [emoji28]
Mi wlasnie na tej zasadzie 90-letnia babcia wrozyla [emoji23]Ja znam jak się kręci w kółko to dziewczynka (jak na toaletach jest przecież [emoji23]), a na boki to chłopak (trójkąt [emoji5]). Na necie tez tak znalazłam [emoji5]
U mnie wyszedł chłopak i córa, a będzie dwóch łobuzów [emoji16]
Dziewczyny mój post zginął....I widzicie na której stronie po której mam kosmowke ?
Proszę powiedzcie bo ja slepa
RODO spędza mi sen z powiek [emoji28]Hej Sandra!
Nie mam pojęcia po której stronie jest kosmówka, ale polecam zamazać swoje dane osobowe bo to forum jest otwarte/publiczne.
Sorry za ten komentarz, ale ja mam hopla na punkcie ochrony danych osobowych i prywatności. Tym bardziej ze w tym komputerowo-internetowym świecie świrów pełno.
Ktoś dzisiaj wizytuje?
Trzymam kciuki za Wasze wizyty
Super wieściJa!
I już jestem po.
Tętno 138 i cała reszta tez git.
Za 4 tyg połówkowe.