Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to nie wiedzialam, jesli sa od 3 to 2 i 1 pewnie pampersa kupieTeż słyszałam że mają dobre opinie, ale rozmiar chyba zaczyna się od 3. Na allegro sa pampersy za 100 zł dwie duże paczki w rozmiarze 1 i 2 premium care i chyba się na nie skuszę[emoji848]
Ja mam angel sound uzywany, dziala bez zarzutuDziewczyny jak wasze detektory zastanawiam się kupić ten angel sound ale nie wem czy warto nowy czy uzuwany ?

wczoraj maleństwo dało popis dopiero w okolicach godziny 23, gdzie odpoczywałam przy wiatraku i zajadałam się floriankami... jejku, ale to dziecię ma siłę! Jak narzeczony przyłożył dłoń, to aż się wystraszył
ale maleństwo jest uparciuchem i myślałam, że dzisiaj da znać, że już nie śpi... Ale chyba sobie poczekam... samo wybiera porę. We wtorek wizytujemy, może w końcu się dowiemy, kto tam mieszka i skąd te moce 
zapisałam się na prawo jazdy, już tak na papierze, więc mam nadzieję, że prędko się nauczę tego wszystkiego... 
Super [emoji5][emoji846] gratuluję [emoji106][emoji16]
Super! Gratuluję synka! [emoji16][emoji5]
Po urlopie [emoji5]
Ja tylko internet i wyprzedaże[emoji5] ceny w stacjonarnych czasami mnie przerażają [emoji33]
Udostępniłam na stronie 846[emoji5]
Dziewczyny, pamiętajcie żeby pierwszy raz wchodzić na wątek zamknięty przez przeglądarkę, dopiero pózniej w apce[emoji28] [emoji5]
Hello [emoji16] z zakupami to czekam aż mi się płeć mojego lokatora potwierdzi[emoji57] na pewno tez zaczekam na wyprzedaże bo chyba już coś w czerwcu się zacznie [emoji16] obralam sobie strategie że teraz kupuje w roz. 0-3 m i letnie 6-9 m a jak będzie zimowa wyprzedaż to dokupie 3-6m[emoji41] i muszę rozejrzeć za laktatorem, bo planuje pół roku być na macierzyńskim a chce karmić piersią minimum ten rok. jakich zamierzacie pieluch używać?
Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
Ja pampersy pózniej przez internet zamawiałam, albo z promocji jakichś -więcej paczek i taniej wychodziło. Niestety dady sie u nas w ogole nie sprawdziły, Młody sie odparzał raz, a dwa strasznie się przelewały. W pampersie bardzo rzadko mu sie przelało, z reguły tylko jak źle zapięłam, a dady bardzo często.. tylko, że mój to był obsikaniec od małego - dużo siusiał [emoji23] u siostry dady się sprawdziły, ona chwalila sobie. Fakt faktem jej synek dużo mniej siusiał i tak jest do dzisiaj, mniej pije i mniej biega do toalety. Moj potrafi wodę litrami jak mamusia pic, a teraz jak jest ciepło to w ogole [emoji23][emoji3]
No cześć dziewczyny! Odcięło mi dostęp do Internetu i nie mogłam Was śledzić... Ale, jakie to owocne! Przeczytałam 500 stron książki Kinga, dziś czytam kolejny tom... I obiad nawet wyszedł mi inny niż zwykle
Dziś zaczynamy 18 tydzieńwczoraj maleństwo dało popis dopiero w okolicach godziny 23, gdzie odpoczywałam przy wiatraku i zajadałam się floriankami... jejku, ale to dziecię ma siłę! Jak narzeczony przyłożył dłoń, to aż się wystraszył
ale maleństwo jest uparciuchem i myślałam, że dzisiaj da znać, że już nie śpi... Ale chyba sobie poczekam... samo wybiera porę. We wtorek wizytujemy, może w końcu się dowiemy, kto tam mieszka i skąd te moce
zapisałam się na prawo jazdy, już tak na papierze, więc mam nadzieję, że prędko się nauczę tego wszystkiego...
Czy wy też miewacie zaniki pamięci? Nigdy przedtem nic mi nie dolegało, a teraz od czasu do czasu czegoś zapomnę ...
Buziaki! Miłego dnia!![]()
Mój mały 3,8 kg a jak będzie drugi chłopak to może być większy. Tak myślałam żeby zrobić zapasy pieluch na początek bo to idzie jak woda. I znowu się zacznie[emoji854]Pewnie, ze tak, ja przy malej mialam 2 paczki te male 1 a pozniej juz 2 w domu zakladalam, a urodzila sie 3,4kg.
Musisz przez przegladarke i albo zaobserwowac albo cos napisac i potem juz normalnie dziala w aplikacjiDziewczyny jak tam sie zalogowac bo ja jakas ciemna jestem