Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na staraniaWiecie, że pojawiły się już lutowe mamy??????[emoji33] przecież dopiero test robiłam [emoji846]
tam już teraz jest dobrze [emoji4]Mi nic nie jest [emoji5] dzisiaj wprawdzie w domu, tak kwitnieniemy z Młodym, nawet drożdżówki z serem i truskawka zrobiłam [emoji28] ale jak były upały to tez nic mi nie było... byłam u lekarza z synem, pózniej drugi raz sama w aptece i jeszcze na zakupach.. jedyne co to nie mogę być głodna.. jak od śniadania mino sporo czasu a ja zamiast zjeść obiad, chciałam skończyć bułki, aż mi sie słabo zrobiło.. tak dziwne... wiec usiadłam, nałożyłam am am i grzecznie zjadłam [emoji23]od razu lepiej [emoji5]
I co się teraz dzieje? Coś lekarz powiedział? Krwawienie ustąpiło??
Moze za gorąco było... za mało wody wypiłaś.. trzeba uważać na przegranie organizmu. Teraz ok już?
Niestety tez tak mamhej. Pogoda mnie wykańcza. Nie wychodzę z domu, bo na dworzu od razu mi słabo i zawroty głowy mam...
Wy też tak macie, czy to ze mną jest coś nie tak???
Ojej bedzie dobrze .musi!!!No i pojawilo sie silne krwawienie, lekarz znowu po usg mowi ze nic sie nie dzieje aaze mnie sie leje. Boję się bardzo...
No dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na starania
Trzymam za Ciebie kciuki !!!!!! Że zamarcujesz,ale słowo wymyśliłam
Też myślę że zleciało od marca![]()
Za 21 dni ślub ach i och jak to zleciało, kiecke w pon dostanę bo miała być wczorsj ale babka nie wysłała:/ ech ja![]()
Trzymam kciuki za owocne starania! :*No dokładnie ja jeszcze Msc temu byłam mama sama nie wiem gdzie ten czas leci ale dostałam zielone światło z mężem na starania