Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To 3mam kciuki żeby było ok[emoji4] ale wydaje mi się że lekarz powinien Cię wczoraj zostawić na obserwacji nawet dla Twojego konfortu psychicznego. Najważniejsze że się uspokoilo[emoji846]Tal wtorek rano kontrol, oby juz bylo wszystko ok
Hej. Pytanko mam do bardziej doświadczonych Mam. W nocy, jak wstawalam do toalety to pobolewało mnie podbrzusze, wydaję mi się, że to od pełnego pęcherza. ALE! Czy może być też tak, że jak ten mały bąbel się tam rusza+ pęcherz mi puchnie i dodatkowo wszystko się rozciąga to przez to ten ból? To nie jest jakiś mega ból, po którym zwijam się na podłodze. Po prostu mam wrażenie jakby ktoś za mocno napompował mi pęcherz i po opróżnienu go jest takie jakby kłucie. No nie wiem czy mnie zrozumiecieale pytam czy któraś w pierwszej ciąży też tak miała, albo ma teraz? Bo nie chce się martwić na zapas, jeżeli to normalka.
![]()
w długiej sukience wyglądam jak krasnal udający zakonnicę
U mnie od wczoraj wieczor jest znaczne ochlodzenie i odrazu lepiej sie czuje!Mam nadzieję że te upały wreszcie odpuszcza, bo żyć się nie da[emoji26]
A dziewczyny które były aktywne przed ciąża to nadal coś ćwiczą?