Annulek
Zaangażowana w BB
Ooo właśnie coś w tym stylu! Widziałam to na ali, ale nie na allegro! Idę przeszperać co ma ten sprzedawca [emoji3] dziękuję za pomoc! [emoji8]Link do: SUKIENKA KORONKOWA CIĄŻOWA SESJA FOTOGRAFIA L na szybko na allegro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo właśnie coś w tym stylu! Widziałam to na ali, ale nie na allegro! Idę przeszperać co ma ten sprzedawca [emoji3] dziękuję za pomoc! [emoji8]Link do: SUKIENKA KORONKOWA CIĄŻOWA SESJA FOTOGRAFIA L na szybko na allegro
Ooo właśnie coś w tym stylu! Widziałam to na ali, ale nie na allegro! Idę przeszperać co ma ten sprzedawca [emoji3] dziękuję za pomoc! [emoji8]
Zobaczysz jak u nas zleci a ile maja twoje dzieci ?Przed chwilą zajrzałam na forum majowe, tam już piszą o swoich dzieciach, radościach i trudniejszych chwilach. Normalnie cudownie...
Przed chwilą zajrzałam na forum majowe, tam już piszą o swoich dzieciach, radościach i trudniejszych chwilach. Normalnie cudownie...
Córka w sierpniu skończy 10, a synek w grudniu 7.Zobaczysz jak u nas zleci a ile maja twoje dzieci ?
To mamy dzieci prawie w tym samy wieku bo moja w grudniu 10 lat a syn w lipcu 6Córka w sierpniu skończy 10, a synek w grudniu 7.
Moje cudne skarby [emoji4]
A jak myślicie o przyszłym zaangażowaniu Waszych partnerów przy opiece nad noworodkiem?
Mój mąż średnio się angażował, tzn. Pomagał mi we wszystkich innych czynnościach, ale maleństwo było przeważnie pod moją opieką. Nie przeszkadzało mi to, ponieważ wiedziałam, że w razie W poradzi sobie bez problemu. Myślę, że będzie podobnie. Podział na męskie i damskie czynności hehehe mieszkamy na wsi, więc jest co robić
Ja zakładam 100% zaangażowanie przez pierwsze 2 miesCórka w sierpniu skończy 10, a synek w grudniu 7.
Moje cudne skarby [emoji4]
A jak myślicie o przyszłym zaangażowaniu Waszych partnerów przy opiece nad noworodkiem?
Mój mąż średnio się angażował, tzn. Pomagał mi we wszystkich innych czynnościach, ale maleństwo było przeważnie pod moją opieką. Nie przeszkadzało mi to, ponieważ wiedziałam, że w razie W poradzi sobie bez problemu. Myślę, że będzie podobnie. Podział na męskie i damskie czynności hehehe mieszkamy na wsi, więc jest co robić