Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Ja nie piję w ogóle kawy, piwa free też za mną nie przemawiają, raz że to smaku piwa nie ma, a dwa niestety jest w nich alkohol. Wole się wstrzymać, chociaż piwko baaardzo lubię
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sa teraz piwa 0.0 % i nie ma w nich w ogole alkoholuJa nie piję w ogóle kawy, piwa free też za mną nie przemawiają, raz że to smaku piwa nie ma, a dwa niestety jest w nich alkohol. Wole się wstrzymać, chociaż piwko baaardzo lubię
My też będziemy mieć baby design ale najprawdopodobniej model dotty ale one wszystkie są bardzo podobne, husky super na zimę bo ma jakieś tam dodatki zimowe. Z tego co widzę to zmienili torbę na bardziej klasyczna a reszta chyba bez zmian [emoji4] ja kierowałam się głównie opiniami, widzę ze mamy sobie go chwalą w wersji głębokiej i również spacerowej. A Wam jak się wózeczek prowadziło? [emoji4]Kawę pije słabą z mlekiem.Ja przyznam dużo nie piję jak ktoś kazał by mi wypić 2 litry wody(której nienawidzę chyba że z jakimś dodatkiem) to bym padła dla mnie to horror.Piję jem co zawsze i ile potrzebuje nie dałam się zwariować tego nie bo nie zdrowe bo nie wolno bo to a tamto...Jestem zdania nie dajmy się zwariować
Co do wózka mamy Baby Desing Husky 3w1 jestem bardzo zadowolona.Fotelik maxi cosi i spacerówkę espiro lekka łatwa do składania i przede wszystkim wygodna dla dziecka.
Ciężka decyzja przed Wami co kupić też długo się zastanawialiśmy bo od wyboru można zwariować
Dołączę zdjęcie wózka kupiony 2015 jak mi się udaZobacz załącznik 865591 Zobacz załącznik 865592
Sa teraz piwa 0.0 % i nie ma w nich w ogole alkoholubo np warka 0% jakas tam odrobinke ma
![]()
Ja wczoraj miałam gorszy dzień ale jednak bardzo ważne jest nawodnienie. Pić pić i jeszcze raz pić [emoji17] i dobrze działają na mnie ciepłe napoje. Wczoraj wypiłam gorąca herbatę to nawet na rower jeszcze wyszłam [emoji3] za to wieczorem pozwoliłam sobie na free do meczu [emoji12] a w ogóle pijecie kawę?
Super bryka[emoji4]Wróciliśmy po niego, także mamy wózekZobacz załącznik 865620
Ale to nie smakuje jak piwo [emoji6]Bavaria jest 0,0%, lech chyba też ma takie bez %po przecinku
Baaa... są też wina 0,0%, zamierzam w najbliższym czasie wypróbować. Jednak w żadnym stacjonarnym sklepie nie widziałam, nawet w Makro, więc muszę kupić przez internetBavaria jest 0,0%, lech chyba też ma takie bez %po przecinku