Igorowelove
Moderatorka
Ja pilam raz, takie to dziwne w smaku, niby slodkie niby gorzkie, ciezko stwierdzic [emoji23] ale do smaku piwa to mu daleko [emoji14]Ja nawet nigdy nie próbowałam KarmiPo ciąży i karmieniu może spróbuję
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pilam raz, takie to dziwne w smaku, niby slodkie niby gorzkie, ciezko stwierdzic [emoji23] ale do smaku piwa to mu daleko [emoji14]Ja nawet nigdy nie próbowałam KarmiPo ciąży i karmieniu może spróbuję
![]()
Super, zazdroszczę wrażeńWłaśnie eee Mąż zobaczył jak mlody się rozkopał raz za razem!! ! I poczuł ręką !!! Pierwszy raz!! Zachwycony leżał na łonie mymwpatrujac sie w brzuszek jakby przeżywał to pierwszy raz hahaha
Carlsberg Non Alcoholic oczywiście też ma 0,5% alkoholuMi też karmi nie smakuje, ale jak karmiłam kilka razy pilam Carlsberg Non Alcoholic i on chyba najbardziej przypomina smakiem piwo![]()
Tak wspominacie o tych wózkach i wydaje mi się, że macie na myśli tylko nowe. A co myślicie o kupnie używanego? Stan wózka po jednym dziecku wydaje mi się całkiem w porządku, a używany model dobrej marki można kupić np. na Olx za naprawdę dobre pieniądze. Jakiś czas temu koleżanka kupiła w ten sposób wózek od znanego, przystojnego aktora...Jeżeli już to wolałabym inwestować pieniądze w inne rzeczy, gdzie jakość, bezpieczeństwo, higiena idą w parze i często związane są z pierwszym użytkowaniem przedmiotu.
Super, zazdroszczę wrażeńJa coś tam u siebie czuję, ale jest to mega delikatne... Masz fajnego męża, że tak przeżywa ciążę. Zresztą jak tak opowiadasz o Waszej relacji, to wydaje mi się, że świetnie współgracie ze sobą.
Carlsberg Non Alcoholic oczywiście też ma 0,5% alkoholuTe nazwy są tak mylące...
Ja pierwsza gondole kupuje używkę, spacerówkę dziadek obiecał kupić wiec będzie nowa. Gdybym sama płaciła pewnie bym brała używane. Jak ogólnie sporo rzeczy chce używanych kupić, oczywiście w dobrym stanie. Już teraz mam pare ciuszków od dziewczyn z grup bliźniaczych, na ciuchach upolowalam katanke nexta za 7 plnTak wspominacie o tych wózkach i wydaje mi się, że macie na myśli tylko nowe. A co myślicie o kupnie używanego? Stan wózka po jednym dziecku wydaje mi się całkiem w porządku, a używany model dobrej marki można kupić np. na Olx za naprawdę dobre pieniądze. Jakiś czas temu koleżanka kupiła w ten sposób wózek od znanego, przystojnego aktora...Jeżeli już to wolałabym inwestować pieniądze w inne rzeczy, gdzie jakość, bezpieczeństwo, higiena idą w parze i często związane są z pierwszym użytkowaniem przedmiotu.
Super, zazdroszczę wrażeńJa coś tam u siebie czuję, ale jest to mega delikatne... Masz fajnego męża, że tak przeżywa ciążę. Zresztą jak tak opowiadasz o Waszej relacji, to wydaje mi się, że świetnie współgracie ze sobą.
Carlsberg Non Alcoholic oczywiście też ma 0,5% alkoholuTe nazwy są tak mylące...
Szczerze gdybym po raz drugi miała kupywać wózek to również kupiłabym używany.Tak wspominacie o tych wózkach i wydaje mi się, że macie na myśli tylko nowe. A co myślicie o kupnie używanego? Stan wózka po jednym dziecku wydaje mi się całkiem w porządku, a używany model dobrej marki można kupić np. na Olx za naprawdę dobre pieniądze. Jakiś czas temu koleżanka kupiła w ten sposób wózek od znanego, przystojnego aktora...Jeżeli już to wolałabym inwestować pieniądze w inne rzeczy, gdzie jakość, bezpieczeństwo, higiena idą w parze i często związane są z pierwszym użytkowaniem przedmiotu.

Też planuję fotelik nowy, tak samo jak laktator. Już zresztą kupiłam elektryczny Philips Avent z serii Natural. Są też wypożyczalnie laktatorów, ale myśl o korzystaniu z tak prywatnego sprzętu po kimś mnie odstrasza, tak jak i Ciebie. Swoją drogą podziwiam Cię, bo ogrom pracy i wydatków przed TobąJa pierwsza gondole kupuje używkę, spacerówkę dziadek obiecał kupić wiec będzie nowa. Gdybym sama płaciła pewnie bym brała używane. Jak ogólnie sporo rzeczy chce używanych kupić, oczywiście w dobrym stanie. Już teraz mam pare ciuszków od dziewczyn z grup bliźniaczych, na ciuchach upolowalam katanke nexta za 7 plnprzy dwójce musiałabym wydać grube tysiące. Np dostawa do łóżka kosztuje okolo 600-700 pln a potrzebuje dwie... zestaw fotel i isofix koło 1000 wiec kolejne 2 tys (ale foteliki tak czy siak nowe, tu nie będę ryzykować). No i laktator nowy bo jakoś używany nie wiem, nie chce po kimś
![]()
Wydaje mi się, że przemysł dziecięcy to niezły interes, jednak staram się nie ulec i nie zwariować z powodu tego nadmiaru kolorów i funkcji na sklepowych półkach. I tak z większości rzeczy dziecko ekspresowo wyrośnie. Łóżeczko mam używane, ale z nowym materacykiem - po przebrnięciu przez setki opinii kupiłam dwustronny kokosowo-lateksowySzczerze gdybym po raz drugi miała kupywać wózek to również kupiłabym używany.
Ja przy pierwszym nawet nie dopuszczałam myśli że coś mogę mieć używane ale teraz z perspektywy czasu myślę że to był błąd bo warto poszukać i kupić super np.wózki w dobrych cenach.
Co do ruchów u mnie jeszcze nic![]()