Dzidzi bobo
Fanka BB :)
po za tym ja juz jestem zalogowana na tej stronie calkiem zapomnialam hihi czyli nie bedzie prezentuwlasnie sie rejestruje ale nie ma zeby podac adres zamieszkania to jak oni wysylaja te termofery ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po za tym ja juz jestem zalogowana na tej stronie calkiem zapomnialam hihi czyli nie bedzie prezentuwlasnie sie rejestruje ale nie ma zeby podac adres zamieszkania to jak oni wysylaja te termofery ??
przepraszam za wprowadzenie w blad oczywiscie dostane prezencik bo wlasnie sie zalogowalam i zaznaczylam zamowDają, dają.Ja na początku ciąży się rejestrowałam i dostałam po jakichś 2 tyg
![]()
Ja też czułam że to się tak skończy i któraś z Was nas opuści. Bez sensu... Nie po to tu jesteśmy żeby się kłócić, obrażać, naskakiwac na inna i tak dalej...
Aleeee z innej beczki. To ja weselnie już na salijutro wstawię na brzuszki też.
Dziś zaczynam 21 tydzień![]()
Co to yakitori?Ja mialam juz konto, wiec zalozylam na meza i nie moglam na ten sam adres, wiec do numeru domu dodalam "a" i mam nadzieje, ze sie listonosz domysli, ze to do nas [emoji23] taki ze mnie sep [emoji23]
na jaka strone trzeba sie zalogowac zeby dostac takie naklejki??Ja dostałam uznałam za badziew i wywalilam, człowiek myśli po co komuś termofor z pestek wiśni hahaha noi nie wymyśliłam więc wywalilamale z Emfamil dają fajna paczuszke z naklejkami "zaraz wychodzę, już jestem i po kolei każdy miesiąc
fajna sprawa
![]()
Termofor z pestek wisni przydatny na bol brzuszka u dzieckaJa dostałam uznałam za badziew i wywalilam, człowiek myśli po co komuś termofor z pestek wiśni hahaha noi nie wymyśliłam więc wywalilamale z Emfamil dają fajna paczuszke z naklejkami "zaraz wychodzę, już jestem i po kolei każdy miesiąc
fajna sprawa
![]()
na jaka strone