No na kazda kobietke dziala co inneog.Tez kiedyś brałam lactovaginal, ale później mnie uczulil tak że cała spuchłam i nie mogłam chodzić [emoji1304]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No na kazda kobietke dziala co inneog.Tez kiedyś brałam lactovaginal, ale później mnie uczulil tak że cała spuchłam i nie mogłam chodzić [emoji1304]
Gdyby lody sie nie zaliczaly do slodyczy to by ciezkie nie bylo, bo w tej ciazy nie cisgnie.mnie wgl do slodyczy sporadyczny batonik, ale lody musze jescTo może kuracja odstawienia słodkiego na 2. 3 miesiące? Ciężkie ale podobno dziala
Opowieści podręcznejPytanie nie ciazowe...
Polecicie jakis serial fajny? Najlepiej taki trzymajacy w napieciu [emoji14]
To ja, to ja! Też mi się marzy drugi chłopak ale czekam dzielnie [emoji6] problem że dla dziewczynki mamy juz wybrane imię na 100% a dla chłopaka pustka... wczoraj widziałam się z babcia i ciocia i powiedzieliśmy o ciąży i słyszę "och to oby była dziewczynka" wiec mowie kulturalnie "a ja bym wolała chlopca" no i się zaczęło bo jak to dlaczego przecież najlepiej mieć parke - a co najśmieszniejsze i jedna i druga mają po dwóch chłopaków [emoji23] wiec zapytałam czy to takie straszne - jakoś cisza nastała [emoji38] tak czy tak ważne ze zdrowe i nie nastawiam się bo nic już nie zmienię - byle do trwać do 11.07[emoji4]
Ja w ogóle nie mam imienia dla dziewczynki. Tzn. niby mamy coś zapisane, ale przy żadnym mi serce mocniej nie bije[emoji23]a dla chłopca tak.
Ale jest mi kompletnie obojętne, co będzie. Nawet jak mi jutro powie, to się zamierzam do tego nie przywiązywać.
Och, tez uwielbiam lody!!!!![emoji5]Gdyby lody sie nie zaliczaly do slodyczy to by ciezkie nie bylo, bo w tej ciazy nie cisgnie.mnie wgl do slodyczy sporadyczny batonik, ale lody musze jesc
No chyba, że wrażliwa jesteś to nie oglądaj bo ciążowy temat się przewija i może być ciężko w ciąży to oglądać [emoji12]Opowieści podręcznej
Myślę że jak poczujesz pierwsze kopniaki to będzie Ci łatwiej. Ja chciałam córeczkę i byłam pewna że tak będzie, i już przy prenatalnych lekarz powiedział że raczej chłopak, też mnie gdzieś tam zakuło w środku. A i jeszcze spytał czy zadowolona jestem, to mówię że najważniejsze że zdrowy ale liczyłam na córkę.... A on do mnie że Pani to za 6 razem będzie miała dziewczyne[emoji6] kolejna wizyta potwierdziła płeć. Pomyślałam że to jest moje dziecko i potrzebuje mnie a przede wszystkim miłości bezwarunkowej. Minie może trochę czasu jak się przestawisz, ale pomyśl że dla tego dzidziusia jesteś niezastapiona [emoji177]Narazie trzyma mnie szok ...
A jemu nie mówię bo pewnie też będzie zawiedziony...wstrzymam się do jutra lub prenatalnych...
Na ten moment ,jakoś urywam się z forum .
Muszę to przetrawic.
Dla nie których to dziwne i głupie bo każdy może się długo starać bądź stracić i to nie do pomyślenia...
Ale dla mnie jest to duży szok którego ja nie wiem jak opanować...
Poprostu.
Człowiek myśli różne rzeczy...
Ja zawsze tylko na bezplatnych stronach, skapa jestem [emoji23]O, nigdy tam nie wchodziłam. My nie mamy tv, więc wykupujemy netflixa na 2 ekrany i jedziemy tylko na tym [emoji6]
O, tak polecam. Kefir i ogórki obowiązkowoteraz mama mi kisi kapustę bo ogórki jakieś puste w środku były ostatnio[emoji12]
Oooo wlasnie kiedys ktos mi to polecal a tytul zapomnialamOpowieści podręcznej
Haha ja tezJa zawsze tylko na bezplatnych stronach, skapa jestem [emoji23]Oooo wlasnie kiedys ktos mi to polecal a tytul zapomnialam![]()