majacyr
Fanka BB :)
Ja miałam na bóle brzucha i dziwne kłucia w dole brzucha.Aha dziewczyny, czy któraś z Was dostała na takie napinanie się brzucha duphaston? Bo mi właśnie przepisał 2 opakowania.
Lepiej znosiłam niż luteinę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam na bóle brzucha i dziwne kłucia w dole brzucha.Aha dziewczyny, czy któraś z Was dostała na takie napinanie się brzucha duphaston? Bo mi właśnie przepisał 2 opakowania.
To tak jak ja tylko ze ja dwa porody normalne a teraz strasza mnie cesarka jutro ide na wizyte zobaczymy co inny lekarz mi powie do 30 tygodnia moze sie podniesc lozysko ale jak to stwierdzil lekarz w moim przypadku raczej nie na tyle zeby normalnie rodzicBo raz już próbowałam rodzic SN i się nie udało a teraz za bardzo się boję. A jak łożysko się nie podniesie to nawet nie będę miała wyboru
Czyli będzie córka czy syn bo zglupialam hehe
No ja nie urodziłam naturalnie bo krwotok dostałam i nie bylo czasu już się zastanawiać tylko na stół a po jednej cc już można samemu zdecydować o nastepnejTo tak jak ja tylko ze ja dwa porody normalne a teraz strasza mnie cesarka jutro ide na wizyte zobaczymy co inny lekarz mi powie do 30 tygodnia moze sie podniesc lozysko ale jak to stwierdzil lekarz w moim przypadku raczej nie na tyle zeby normalnie rodzic
Codziennie boli mnie brzuch i plecy tak jak na okres plamienia nie ustaly oby tylko przetrwac do 36 tygodnia bo im dluzej dzuecko w srodku tym lepiej
Tak, ja od niedzieli biorę, aż do odwołania.Aha dziewczyny, czy któraś z Was dostała na takie napinanie się brzucha duphaston? Bo mi właśnie przepisał 2 opakowania.
Kacper[emoji4]Super!!! Gratuluje synka [emoji5] imię wybrane?
Ja właśnie się śmieje, że mam w brzuchu kibola bo kopie jak mecz w tle słyszy [emoji23]Coś dziś straszny spokój na naszym forum czyżby mecz tak was pochłonął? [emoji28]
Ciekawe czemu hmmNo właśnie mi dziś wszystko pomierzyl. Szyjka długa twarda zamknięta, wszystko jak najbardziej w normie, ale dwa opakowania kazał wziąć.