• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

Miałam ten krem i szybko i długo działał, a po tygodniu miałam aplikować opakowanie gynoflor na odbudowanie flory bakteryjnej.
Ja mialam uzyc w srode i powtorzyc w niedziele, tak zrobilam i w niedziele juz nic sie nie oczyszczalo, tyle tylko co krem wylecial :) Jak karmilam syna, to wlasnie lekarz mi to przepisal i pamietam, ze pomoglo skutecznie i wlasnie dlatego teraz o niego poprosilam lekarza :)

reklama
Tak, jest taki dosyc dlugi aplikator. Ja mialam grzybice, wyszlo mi to nawet na cytologii.
O to moze mu powiem, chociaz nie wiem czy ja nie mam czegos innego niz tylko grzybice. Mi w cytologii nic nie wyszlo, ale on mi robil wymaz z pochwy I biocenoza za 1 razem wyszla czysta, teraz robilam I nie.wiem jaki byl wynik bo trafilam do szpitala I jutro ide I poprosze, zeby znowu mi zrobil te wszystkie wymazy I zobaczymy... bo najlepsze jest to, ze na wkladce, na majtkach nic nie mam, na papierze tez nie, ale czuje lekkie pieczenie I lekkie swedzenie I takie uczucie jakbymw cos w srodku miala ciagle. Nie wiem jak to okreslic. No, ale martwie sie, zeby nic dzidziusiowi nie bylo do jutra, chociaz bralam macmiror, a on jest na wszystko.

Ja właśnie też mam niskie chyba. I w ogóle mi nic nie pomaga. Jak przełykam ślinę to czasem bardziej mi się zatykają. Jedynie głowa w dół i wtedy jest lepiej. Myślałam że może przewiało mnie albo od klimy to. Cholera wie. Bardzo męczące w każdym razie bo nic nie słyszę i mój głos mi w głowie dziwnie brzmi xP

Przy takich objawach to ja bym poszła to sprawdzić.

ja w 9 tygodniu ciazy poprosilam lekarza o jakies tabletki dopochwowe bo lecial i leci mi do tej pory bialy sluz nie zbyt przyjemny zapach sie czasem wydobywa stwierdzil ze tak juz w ciazy jest i ze powinno samo przejsc. W poprzedniej ciazy dostawalam luteine. W poniedzialek ide do gin to zapytam sie go jeszcze raz co z tymi uplawami...

ja w 9 tygodniu ciazy poprosilam lekarza o jakies tabletki dopochwowe bo lecial i leci mi do tej pory bialy sluz nie zbyt przyjemny zapach sie czasem wydobywa stwierdzil ze tak juz w ciazy jest i ze powinno samo przejsc. W poprzedniej ciazy dostawalam luteine. W poniedzialek ide do gin to zapytam sie go jeszcze raz co z tymi uplawami...
To tez dziwnie. Mi sie wlasnie nic nie wydobywa, bo na papierze czysto tylko raz bylo taki lekko zolty sluz tylko mnie szczypie w srodku ;/ I pochwa ;/ I jutro ide do gina, ale cos mnie boli lekko po prawej stronie jak sie schylam I juz sie martwie, ze przeszlo na dziecko :/

reklama
Zarowno w pierwszej jak i w tej ciazy mam czeste infekcje.. syna mam zdrowego, to i teraz nie sadze aby mialo cos sie stac... Teraz lekarz mi przepisal krem gynazol, stosuje sie go jeden raz i (UWAGA WRAZLIWI NIECH NIE CZYTAJA ) przez kilka dni sie wszystko intensywnie oczyszcxa, na 1 dzien nawet zakladalam podpaske, bo byl dramat, w pewnych momentach nawet mialam wrazenie ze sie zesikalam [emoji85]ale infekcja wyleczona. Aplikowalam w srode, w czwartek mega poprawa, a w sobote juz prawie nic nie bylo do oczyszczenia... Moze popros ginekolog o ten krem? Powiedz, ze nie wiem mamie, siostrze czy kolezance pomoglo i chcialabys sprobowac... Gynazol.
Też stosowałam ten krem i potwierdzam-rewelacja[emoji16]
Oj tak, upał niemiłosierny... Wracałam z braćmi z zakupów i pod domem zrobiło mi się słabo, czarno przed oczami i czułam, że odjeżdzam, krzyknęłam tylko do brata, żeby stanął i się o niego oparłam i jakoś mi przeszło :( ale dzisiaj już nigdzie nie wychodze! :(
Jutro na 8.30 idę z najmłodszym bratem na zakończenie roku. Koniec 3 klasy... pewnie się popłaczę, bo to koniec pewnego etapu w naszym życiu. Na wszystkie wycieczki chodziłam jako opiekun z nim i jego klasą, wszystkie wyjścia do kina, teatru, zoo, na lody, do muzeum, wszędzie przez 3 lata. Ehh, no ale tak to już jest, coś się kończy, żeby coś się mogło zacząć :)
No, a na 10.50 idę jutro na połówkowe :D W końcu może uda się podejrzeć czy to córka czy syn :D
Moja córka też jutro kończy 3 klase, bardzo będzie jej się tęskniło za ich Panią, po prostu ją kochają!
Jak to mówili ci że chłopiec potem dziewczyna i znowu chłopiec?
Sandrus tylko się nie nakręcaj! Masz zakaz! Cierpliwie czekaj na usg połówkowe bez wmawiania sobie, że może będzie chłopak. Zawsze fajniej jest jak coś/ktoś zaskoczy Cię pozytywnie, a nie odwrotnie [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry