Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Moja córka dziś zakończyła 3 klasę, ale był płacz. Wszyscy płakali, rodzice, dzieci, wychowawczyni. Zuzia jeszcze w domu dała czadu. Ale już jest jej lepiej. Przeżyła to bardzo mocno n
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieciaki rosną w swoim tempie.Dziekuje bardzo.![]()
20+3tc. Nie za duzy?
No to dobrze.Dzieciaki rosną w swoim tempie.
Jak lekarz mówi, że ok to ok.
Moja córka w 20 tygodniu miała 433g, a teraz ciekawe ile synek będzie ważył?
Każde dziecko jest inne i w innym tempie rośnie. Nie ma sensu porównywać, bo każda z nas jest inna.
Ważne, że dzieciaczek zdrowy
Ojejku, biedulkaMoja córka dziś zakończyła 3 klasę, ale był płacz. Wszyscy płakali, rodzice, dzieci, wychowawczyni. Zuzia jeszcze w domu dała czadu. Ale już jest jej lepiej. Przeżyła to bardzo mocno n
Gratuleje, napewno nie bylo latwo!Kochana nigdy nie jest za późno.
Ja w wieku 33 lat poszłam do 2 letniego Studium Medycznego dziennego na technika farmacji i skończyłam mając trójkę dzieci.
Gratuleje, napewno nie bylo latwo!
A masz teraz prace w tym zawodzie?
Ja w listopadzie skoncze 36 lat, do tego urodzi sie maleństwo wiec na conajmniej 2 lata moge zapomniec.
Wogole mieszkamy teraz w Niemczech ale marzy nam sie powrot , tzn.moze bardziej mi bo moj M.jest zadowolony. Po powrocie moglabym isc na studia ale to raczej 5 letnie, juz mam studia magisterskie - zarzadzanie, ale zeby moc uczyc dzieci w szkole trzeba miec pedagogiczne i watpie by dwuletnie podyplomowe byly mozliwe....
Czyli teraz 36 lat+2+5= 43 lata.
Realnie patrząc nikt mi nie da w tym wieku pierwszej pracy w szkole.
Latka leca niestety, nawet nie wiem kiedy ti zlecialo......
Dzięki, wylądowałam na odzidziale ginekologicznym, zostawiają mnie do jutra i badają wzdłuż i wszerz. Na razie po usg wiadomo, ze z dziećmi Ok. Pewnie jakaś kolka nerkowa ale sprawdza jeszcze wątrobę i pęcherzyk. Matko zanudzę się tu![]()