Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w sumie dopiero wczoraj mialam koncert konkretnych ruchowDziewczyny nie stresujcie się badaniami na pewno będzie superja dopiero za 2 tyg, mam nadzieje ze do tego czasu poczuje już ruchy. Wypadnie dokładnie 20 +1.

Tez będę miała 11.07 wiec jeszcze trochę musimy poczekać i wierzę że nareszcie poznam płeć (będzie 20+5). A co do ruchów to w sumie dziwnie - na początku tak ok 17 czułam dość wyraźnie codziennie a teraz od tygodnia bardzo słabo, delikatnie i to na prawdę musze się wieczorem wyciszyć i skupić żeby coś poczuć. Oczywiście ze wiem, że te ruchy mogą być nieregularne ale jak już chwile mocniej poczułam to myślałam że tak już zostanie. Ostatnie usg w 13 tc wiec będzie 2 mce różnicy! Nie mogę się doczekać [emoji4] powodzenia dla wizytujacych dzisiaj! [emoji4]Trzymamy kciuki szybko macie połówkowe ja idę dopiero 11 lipca będzie 21t5d lekarz mówi że spokojnie nawet do 26t można zrobić dzidzia jest większa i lepiej wszystko widać.Pewnie co doktor to różne opinie
Co do ruchów nie przejmujcie się na wszystko przyjdzie czas,u mnie dopiero od kilku dni czuję smyranie(dziś mam 19t3d )a jest to moja druga ciąża.Każda z Nas jest inna a dzidzia prędzej czy później się odezwie
Co do ubranek najmniejsze kupiłam 56 cm a syn miał 52 cm szybko nadrobił.Z 56 cm to naprawdę nie kupujcie dużo bo to jest chwilka i następny rozmiar.Najdłużej nosił rozmiar 68 cm a potem 86 cm reszta szybko jakoś poszła
Trzymam kciuki za badania i oczywiście za poznanie płci choć myślę że połówkowe to bardzo dokładne i czasu troszkę potrzeba to te bobaski trochę mam nadzieję więcej pokażą![]()