Anka_x
Fanka BB :)
Na warsztaty Bezpieczny Maluch można zapisać się pod linkiem:Teraz też są zajęcia z udzielania pierwszej pomocy, a wcale nie jest to takie proste u małych dzieci jak się komuś zdaje.
Link do: Bezpieczny Maluch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na warsztaty Bezpieczny Maluch można zapisać się pod linkiem:Teraz też są zajęcia z udzielania pierwszej pomocy, a wcale nie jest to takie proste u małych dzieci jak się komuś zdaje.
Na warsztaty Bezpieczny Maluch można zapisać się pod linkiem:
Link do: Bezpieczny Maluch
Uuu współczuję z ząbkiem ale masZ z głowy a gdzie mieszkasZ . Ja w UK i takiego skwaru to tu jeszcze nie bylo. 9tego lecimy do Hiszpanii to się śmieje Że się przygotuje co do pogody LOLCześć Dziewczyny. Fajnie czytać że u Was w porządku. Ja wczoraj miałam zły dzień. Byłam usunąć zęba a dokładnie ósemkę górną bo się posypała. Mimo znieczulenia trochę się meczylam bo ząb miał bardzo dlugie korzenie. A dziura jak po bąbie, ratuje się paracetamolem ile mogę. A pogoda u nas pod psem....ciemno, mokro i ponuro tylko się załamać. Miłego dnia![]()
Sandrus czulam jak sie wierci nie kopie [emoji4] i to przez jakies 5 min z przerwami ale od tej pory cisza [emoji17] zaczynam sie martwic. To moja druga ciaza wiec moze dlatego szybciej poczulam.Dzidzi bobo masz 17 tydzień i czujesz ruchy ?
Kurde ja już w piątek kończę 18 I zaczynam 19 ale nic specjalnego nie czuje ...moze jakieś laskotanie CZASEM pelzanie ale to dalej takie że można pominąć
Jutro o 5 wyjazd nad morze do Wladka i 10 dni urlopowania![]()
Ledwo wrócę to pranie na pewno![]()
Jedziemy z kotełkiem więc dla niego będzie to wyprawa życianajdalej byl w Zakopanym
Ale coś za coś, albo będzie ze mną wszędzie albo u kogoś obcego w innym miejscu
Myślę że przeżyje podróż i samo to że będę obok mu pomoże
Nie martwię się o sama podróż kupke robi w nocy o 23 a rano sikanie i bez problemu wytrzyma 5-6 h więc to kwestia żeby bez stresu dojechać![]()
Potem wizyta 9.07 A potem prenatalne 11 oj szybko to leci![]()
To jest taka cisza przed burza [emoji16] teraz nic a jak zacznie to bedzie ho ho ho ho [emoji16][emoji16][emoji16]Kochana nie przejmuj sie tym, ze nie czujesz. Ja tez panikowalam I martwilam sie, ze jie czuje, a teraz jestem w 21+1 I czasami czuje na srodku brzucha, ze mnie kopnie I to nie tak wcale mocno. Jeszcze bedziesz cierpiala z bolu. Mnie boli pod prawym zebrem I niebwiem czy to dzidzi czy cos innego. Ale coz zrobic.
U nas tez od wczoraj goraco w sobote i niedziele ma byc po 30 stopni my za 3 tygodnie tez jedziemy na wakacje do hiszpanii juz niemoge sie doczekac a wizyta w poniedzialek