Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to super wieści, że wypoczęci i na badaniach ok.Cześć mamusie ! Ja już po wakacjach i po badaniach połówkowych (wczoraj) i wszystko elegancko [emoji6] Rośniemy zdrowo i jesteśmy wypoczęci [emoji5]
Cześć ja nie spie od 5 rano wstalam na siku i patrze krew jakies plamienie tak sie przestraszylam bo przeciez Pani Doktor mowila ze lozysko nisko . Pojechalismy na izbe przyjec Pani Doktor mnie zbadala i wszystko jest ok lozysko wysoko, szyjka dluga. Powiedziala ze moze jakis krwiaczek byl i pękł , albo po prostu szyjka jest cienka. Na pewno nie jest to zwiazane z lozyskiem . Co ta moja ginekolog nawymyslala nie wiem...
Tak ale lepiej opiekunke w domu ma niewiecej jak 5 dzieci i wszystko przystosowane dla maluszkow niemoze miec np 2 dzieci ponizej 6 miesiecy no i z godzinami mozna sie dogadacDzień dobry, powodzenia na wizytach i miłego poniedziałku.
Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać, bo będzie usg
@Weronikakrz a potem są u Was jakieś żłobki dla takich maluszków?
równo tydzień temuTo dobrze, że pojechałaś i że z maluchem ok, dawno miałas to badanie kiedy lekarka mówiła o łożysku nisko?
Witajcie kto dzis wizytuje ja o 11.20 i o 9 rano mam lekarza zakladowego zobaczymy czy bedzie robic jakies problemy
A ja wam zazdroszcze ze macie roczny urlop maciezynskim u nas tylko 10 tygodni a pozniej do roboty ja sobie niewyobrazam jak ja wroce do pracy jak bedzie miala 2.5 miesiaca zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Cześć ja nie spie od 5 rano wstalam na siku i patrze krew jakies plamienie tak sie przestraszylam bo przeciez Pani Doktor mowila ze lozysko nisko . Pojechalismy na izbe przyjec Pani Doktor mnie zbadala i wszystko jest ok lozysko wysoko, szyjka dluga. Powiedziala ze moze jakis krwiaczek byl i pękł , albo po prostu szyjka jest cienka. Na pewno nie jest to zwiazane z lozyskiem . Co ta moja ginekolog nawymyslala nie wiem...
Tak ale lepiej opiekunke w domu ma niewiecej jak 5 dzieci i wszystko przystosowane dla maluszkow niemoze miec np 2 dzieci ponizej 6 miesiecy no i z godzinami mozna sie dogadac