piorunem
Fanka BB :)
@piorunem
A zapomniałam cię spytać...jak po połówkowym? Bo byłaś? Ile wazy czy mierzy? [emoji5]
Nie idziesz na L4? Tam pamietam jakieś małe przeboje były w pracy?[emoji53]
Na połówkowych ok. Dalej dziewczynka. Ważyła 348g
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@piorunem
A zapomniałam cię spytać...jak po połówkowym? Bo byłaś? Ile wazy czy mierzy? [emoji5]
Nie idziesz na L4? Tam pamietam jakieś małe przeboje były w pracy?[emoji53]
Hahah, no chudy nie byl, ale starszy, wiec mozna wybaczyc. Wiec wezme I juz. Nie bede kombinowac, bo przekombinuje I dopiero bedzie. A juz wysylam tylko zdj zrobie, bo nie robie czestoAle ci chamsko powiedział [emoji17]sam ma duży brzuch, ty jesteś w ciazy [emoji53] znawca się znalazł [emoji20] pokaz swój brzuszek, ciekawe czy większy od naszych [emoji3]
A wg mnie jak zaczęłaś brać lek to powinnaś go brać jak lekarz zalecił i tyle ile dni powiedział, bo inaczej efekt moze być odwrotny od oczekiwanego [emoji58]
Ale ci chamsko powiedział [emoji17]sam ma duży brzuch, ty jesteś w ciazy [emoji53] znawca się znalazł [emoji20] pokaz swój brzuszek, ciekawe czy większy od naszych [emoji3]
A wg mnie jak zaczęłaś brać lek to powinnaś go brać jak lekarz zalecił i tyle ile dni powiedział, bo inaczej efekt moze być odwrotny od oczekiwanego [emoji58]
Słysze szum i czuję rozpieroanie. Podejrzenie choroby meniera ale nie potwierdzone. Ciśnienie owszem ale w uchu środkowym. Już się oswoi łam z myślą że do grudnia nic więcej się nie dowiem ale to mi nie pomaga. To już szusty dzień jak mi znowu dokucza i przestaje to nerwowo wytrzymać a jeszcze ta dzisiejsza bezsilność
Dobrze ze mam dzielnie i bardzo pomocne dziecko by nie dałabym sobie rady sama
Wejdź na YouTube poszukaj odgłosów młotu pneumatycznego, poczekaj aż tam nastanie cisza.... i NA CAŁY REGULATOR włącz!
Na takich ludu to tylko łopatologiczna metoda - i to tylko MOŻE - pomoże.
Ale i tak trzymam kciuki [emoji4]
Dobrze, że napisałaś, że jutro masz powtórkę połówkowego, bo pamiętałam, że ja mam w ten sam dzień i byłam święcie przekonana ze to w czwartek, a okazuje się, że jutro [emoji4]
Czytam i czytam o tych antybiotykach tutaj... Słuchajcie jest taki bezpieczny nazywa się Amotaks Dis. Roksi98 nie dostałaś go przypadkiem?
Mi go przepisali na zapalenie gardła, doktor rodzinny jak i ginekolog powiedziała że to jedyny tak bezpieczny antybiotyk dla kobiet w ciąży i nie ma się co martwić. Też biorę dwa razy dziennie. Moja Ginekolog powiedziała że przez niego mogą się robić infekcje pochwy, upławy i różne takie (w ciąży to dość powszechne zjawisko bo jest inne PH organizm się broni) przepisała nie groźne kapsułki dopochwowe i wszystko jest okey
Nie wpadajmy w panikę, zaufajmy fachowcom![]()
Ale ci chamsko powiedział [emoji17]sam ma duży brzuch, ty jesteś w ciazy [emoji53] znawca się znalazł [emoji20] pokaz swój brzuszek, ciekawe czy większy od naszych [emoji3]
Cześć Kasia!Cześć dziewczyny [emoji4] od dawna czytam forum ale dopiero dzisiaj zebrałam się na założenie konta i napisanie [emoji5] mam 20 lat, jutro zaczynam 20 tydz, został mi jeszcze rok nauki do kwietnia. Termin mam na 28.11. Czy można dołączyć? [emoji4]Zobacz załącznik 873399
Witaj.Cześć dziewczyny [emoji4] od dawna czytam forum ale dopiero dzisiaj zebrałam się na założenie konta i napisanie [emoji5] mam 20 lat, jutro zaczynam 20 tydz, został mi jeszcze rok nauki do kwietnia. Termin mam na 28.11. Czy można dołączyć? [emoji4]Zobacz załącznik 873399
Nie dziś 19+2wiec by się zgadzało. Połówkowe będzie 20+1 wiec już sama nie wiem czy to skończony 19 i zaczęty 20 czy jak. Baby brain!!!
![]()