Nie zauwazylam.Tez o tym pisalam wczesniej [emoji85]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie zauwazylam.Tez o tym pisalam wczesniej [emoji85]
Mnie jakiś czas temu przy jedzeniu złapała jakaś kolka? - Jakby mi wykręcało wnętrzności i wbijano setki szpilek, nie mogłam się nawet ruszyć. Po czasie przeszło ale też się wystraszyłam.Zjadłam zupe około 15 i po kilkunastu min brzuch mnie zaczął boleć. Odczekałam 20min ale ból tylko się nasilał. Brzuch twardy ,duży, uczucie jakby brakowało w nim miejsca i był ciężki. Stwierdziłam że może wzdęcie . Zaparzyłam i wypiłam czystek wzięłam espumisan i przechodzi więc miałam rację. Tylko odpuściłam przez to zajęcia dla ciężarnych wrrr zła jestem [emoji37][emoji19][emoji19]
My maGratulacje zdrowego synau nas tez wybor imienia dla chlopca to dramat
na szczęście do porodu jeszczs troche czasu wiec cos wymyslimy
mnie sie podoba Wojciech lub Hubert alw moj kreci nosem i by wolał jakos inaczej. I wez sie z chlopem dogadaj
![]()
Hej! [emoji4]
[emoji4]My ma
![]()
Każda z nas kupuje to co jej pasuje.O dziewczyny, podzielcie się proszę tymi listami! Ja jestem pewna, że mi dużo rzeczy brakuje - to pierwsze dziecko, pierwszy raz ogarniam w ogóle noworodkowe rzeczy![]()
Załączam próbkę mojej listy poniżej! Zobacz załącznik 873697
Nie używa się już spirytusu do pępka .Każda z nas kupuje to co jej pasuje.
Ja mam tylko pytanie po co Ci 2 laktatory?
Jeden porządny i ok.
Ja będę kupowała dla siebie rzeczy we wrześniu a dla młodego powoli.
Mężowi zostawię łóżeczko z pościelą, wózek niech się nie nudzi.
My kupujemy łóżeczko drewniane z wyjmowanymi szczebelkami to na 3 lata będzie.
Wkładki laktacyjne dobre były z rossmana i podkłady na łóżko dla malucha i dla mnie też baby dream.
Koszulę do porodu chce kupić od Nicole.
Z apteki
Bepanthen na sutki i dla dziecka do pupy.
Poza tym linomag maść, aspirator frida, disnemar baby, maść majerankowa, pedicetamol, czopki glicerolowe, gaziki 5x5, kompresy nasączone spirytusem, opakowanie soli fizjologicznej, espumisan w kroplach, dicoflor.
W spożywczym spirytus do pępka [emoji6]
To tak co mi się teraz przypomniało