Dusia94
Fanka BB :)
Kupiłam dziś taki tylko że biały bardzo fajny cieplutki myślę że będzie superMyslicie ze taki pajac na wyjście by byl dobry? Cena całkiem spoko
Link do: Cool Club, Pajac ocieplany dziewczęcy, króliczek,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kupiłam dziś taki tylko że biały bardzo fajny cieplutki myślę że będzie superMyslicie ze taki pajac na wyjście by byl dobry? Cena całkiem spoko
Link do: Cool Club, Pajac ocieplany dziewczęcy, króliczek,
Wolę sama skompletować. Tym bardziej, że z kosmetykami jestem bardzo ostrożnaLink do: WYPRAWKA DLA MAMY/DZIECKA DO SZPITALA 30 elementów
Link do: WYPRAWKA szpitala noworodka RĘCZNIK/ROŻEK + TORBA
Co myślicie o takich zestawach? Czy bezpieczniej samemu wszystko kupić?
Też wolę samaLink do: WYPRAWKA DLA MAMY/DZIECKA DO SZPITALA 30 elementów
Link do: WYPRAWKA szpitala noworodka RĘCZNIK/ROŻEK + TORBA
Co myślicie o takich zestawach? Czy bezpieczniej samemu wszystko kupić?
Mój od 2 dni też szaleje, ale może dlatego że sporo mam ruchu( nadal ogarniam po cyklinowaniu). Dziś mnie o 5 rano ptaki obudziły, prawie ciągle w ruchu, to o 17ej przy Esmeraldzie na godzinę padłam.Kurcze dziewczynka jak mnie ta moja malutka kopie chyba sobie fikolki tam robi jak poloze reke na brzuchu to przestaje juz niepamietam jak to bylo z pozostala dwojka
U was tez tak szaleja dzieciaczki
Myslicie ze taki pajac na wyjście by byl dobry? Cena
U nas babcia zakupiła dwaŚliczny kupię jak się dowiem że to dziewczynka ❤❤❤
Haha ja też jutro prenatalne i tak samo o 18:30[emoji38] nareszcie się doczekalysmy[emoji41]Ja czuje ruchy jak odpoczywam, jak chodzę biegam to czuje jakiś kop ale to czasem jak już usiade po tym bieganiu
Jutro prenatalne, doczekałam się!!
Już bym chciała szkoda że mam dopiero o 18:30 A pewnie opóźnienie i dopiero przed 20 wejdę A po 21 wyjdę A w domu o 22 szok !!![]()