reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny ciezka noc mialam niemoglam zasnac jak juz zasnelam okolo 24 to corka mnie obudzila ze ja ucho boli dalam jej paracetamol otulilam ucho i za jakies pol godziny zasnela pozniej maz wstawal o 4 do pracy i juz sie tak rozbudzilam ze siedze na dole od 4 i ogladam tv mam nadzieje ze mi tak niedostanie[emoji23][emoji23]

Od kilku dni dyga mi powieka i w nocy łapie mnie skurcz w łydce, cały czas biorę magnez i teraz zastanawiam się czy mimo to mogę mieć niedobór?
Krzywą robię 1 sierpnia a wizytę mam 7 sierpnia. U mnie w aptece nie było smakowej glukozy. W poprzednich ciążach nie wspominam tego badania źle. Mam nadzieję, że teraz też nie będzie tragedii.
Miałam to samo pomimo brania magnezu więc to pewnie przez brak potasu . Zaczęłam brać aspargin, który dziewczyny tutaj mi polecily i przeszło po kilku dniach .

Ja idę 16 na zwykła wizytę do mojej gin :)
I jestem w 19t5d i malutka ma 334 A Ty masz 20t i ile dni ? Nie wiele różnicy w wadze:)
Jutro zaczynam 22 tc. Termin na 22.11 (wczoraj coś pokazywało ze 24-25 ale nie zmieniamy). Ja 8.08 i nie chciał robić usg skoro wszystko ok ale się uparłam bo chce wiedzieć na 100%[emoji4] no i +/- 1.08 krzywa... a! I przy okazji się dowiedziałam ze robi się u nas między 24 a 28 tc. Ja będę miała akurat 24.
Dzisiaj już trochę ochlonelam i zaczynam się przyzwyczajać ze dziewczynka. Tzn Maja bo przecież imię mamy ustalone od dawna [emoji38][emoji7]

A widzisz zapomniałam bo w tabelce jest błąd, bo ja mam termin na 18.11 z usg a z Om na 25.11. Trzymam się tego z usg bo już trzy razy z pomiarów dzidziusia wyszło na 18.11[emoji16] a błąd wziął się chyba stąd że dołączam razem z Frosty i razem jesteśmy podpięte pod 13tego[emoji3] a i w ogóle to Ania jestem[emoji39]

Poprawiłam cię :) Jesteś w końcu Anią z terminem na 18.11 :D
A ty jesteś na forum zamkniętym?

Witajcie dziewczyny ciezka noc mialam niemoglam zasnac jak juz zasnelam okolo 24 to corka mnie obudzila ze ja ucho boli dalam jej paracetamol otulilam ucho i za jakies pol godziny zasnela pozniej maz wstawal o 4 do pracy i juz sie tak rozbudzilam ze siedze na dole od 4 i ogladam tv mam nadzieje ze mi tak niedostanie[emoji23][emoji23]

Ja to ostatnio przed mojego synka już mam nocki jak z noworodkiem :o Woła mnie po 3,4 razy na noc..Przytulić albo koszmar...Na szczęście ostatnie parę dni już są na zmianę z lepszymi, więc liczę, że do końca lipca mu przejdzie, albo ja się wykończę :oo: Dzisiaj tylko raz wołał... choć obudził się o 5 rano i przekonywałam go, ze jeszcze jest noc mimo, że już w miarę jasno było ;):cool2: Ale w końcu zasnął, ja tak średnio, bo zaraz do pracy...
Naprawdę wysypiam się ostatnio, że hoho...nic dziwnego, że mózg odmawia posłuszeństwa:laugh2:

Się melduję czekałam 2 h na wizytę:)
Dzidziuś idealny zdrowy ,serduszko nóżki standardowo trochę starsze ale ogólnie waży 334 g ! Już rośnie cukierek:)
Dostałam zdj 4d ,ale dodam w domu bo w aucie jestem:)
Ale usmiejecie się dziecko miało pepowine między nogami hahahaha ale jak coś ruszał próbował to mówi że tyle co widzi to dziewczynka:)
Nie na 100 procent bo mówi że nie widział co jest za pepowina ale uznaje to za dziewczynkę:)
LILIANKA :)
Moja gin też tak powiedziała więc pewniak:) bo wtedy pepowina nic nie kryla:)
Gratulacje [emoji16] moja też Lilianka [emoji7]

Gratulacje [emoji16] moja też Lilianka [emoji7]
Ja też się nad tym imieniem zastanawiałam, ale ostatecznie będzie Gaja :) co prawda już usłyszałam pytanie "czy na pewno chcemy dać takie wyjątkowe imię"... ale mnie to guzik obchodzi :) W końcu moja Gaja jest i będzie wyjątkowa, to i imię wyjątkowe będzie nosić, o! :D

reklama
Poprawiłam cię :) Jesteś w końcu Anią z terminem na 18.11 :D
A ty jesteś na forum zamkniętym?

Ja to ostatnio przed mojego synka już mam nocki jak z noworodkiem :o Woła mnie po 3,4 razy na noc..Przytulić albo koszmar...Na szczęście ostatnie parę dni już są na zmianę z lepszymi, więc liczę, że do końca lipca mu przejdzie, albo ja się wykończę :oo: Dzisiaj tylko raz wołał... choć obudził się o 5 rano i przekonywałam go, ze jeszcze jest noc mimo, że już w miarę jasno było ;):cool2: Ale w końcu zasnął, ja tak średnio, bo zaraz do pracy...
Naprawdę wysypiam się ostatnio, że hoho...nic dziwnego, że mózg odmawia posłuszeństwa:laugh2:
A dziękuję [emoji4] jestem też na zamkniętym ale z przyzwyczajenia częściej tu zaglądam[emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry