Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz juz wieŁo Boże te sny!
To czekam cierpliwie na relację
Ciążą donoszona jest od 37tygodnia skończonegoTakże wiadomo, przyjdą kiedy będą chciały przyjść na świat, ale oczywiście najlepiej, żeby wszystkie były donoszone
Mi 37+ już wystarczy i mogę odliczać dni do porodu
Akurat tak 3kg z małym haczkiem i łatwiej wypchać
Haha, trasa widokowaTo ci wymyślił
A wie, że tymi trasami to oprócz ładnych widoczków czasami gratis są dziury na drodze?
![]()
Moze nie do końca poprawnie pobralas próbkę, albo cos.Przyszły mi wyniki, wszystko w porządku. Nie wiem dlaczego ten jeden wynik z moczu wyszedł wtedy źle.
Pewnie tak.Moze nie do końca poprawnie pobralas próbkę, albo cos.
Przyszły mi wyniki, wszystko w porządku. Nie wiem dlaczego ten jeden wynik z moczu wyszedł wtedy źle.

Moja mama miała nas 4. Mnie urodziła w 36 tc, siostrę w 39, brata 40 i drugiego brata w 35 tc także może być różnie, nie ma reguły [emoji6]Chodzi mi o ogólny trendWiem, że wyjątki zawsze się zdarzają...ale jak większość z was czy z waszych historii będzie, że jednak różnica max do 2tygodni, to wtedy i tak by mi wyszło tydzień przed terminem
a jak różnica kilku dni to raczej jednak koło 37-38 tygodnia
Wyjdzie w praniu, no ale jestem ciekawa... Pytałam się jednej koleżanki teraz - jedno 4dni po terminie, drugie 3 dni przed... Czyli wielkiej różnicy nie ma
A druga jedno i drugie przed terminem
![]()
O jak Ci zazdroszczę tego morza... [emoji7]Mialam dzis wizyte, tylko badanie reczne. Szyjka ok [emoji4]
Wyniki morfologi i glukozy ok.
86,3/125,3/95,8 [emoji4] chyba z tej okazji jakies ciacho zjem [emoji23] 26+1 tc i na wadze 8.5 kg[emoji85] lekarz mowi, ze ok wiec tego sie trzymam
P.s leze na plazy, a woda w Baltyku miodzio!