Paulianna89
Fanka BB :)
Myślę ostatnio często co u Pati. Czy Jaś pozostał Jasiem..?! Niepotrzebnie uciekła.. :/
No i co u Roksi bo się nie odzywa od kilku dni a w tym szpitalu była?!
Też myślę o Pati. Ciekawe co tam u niej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę ostatnio często co u Pati. Czy Jaś pozostał Jasiem..?! Niepotrzebnie uciekła.. :/
Ale piękne są te lalki [emoji4]Moja gin powiedziała że nie rodzące mają ponad 4 cm i tyle też mam
Co do wózków w moim miasteczku tu jest bieda z tym trzeba jechac na KRK i dalej żeby coś zobaczyć na żywo;/
A wklejam zdj laleczki metoo
Unikamy różu albo dozujemy
sJa dobrze wspominam cc, o 23 40 zabieg a ja ok 6 wstałam, na poczatku było ciężko, ale ok 10-11 już normalnie się ruszalam i prawie zapomnialam o cc![]()
Obiecuję będę się odzywaćSuper! Trzymam kciuki najmocniej jak się daodezwij się do nas czasem
![]()
Gratulacje kochana i trzymam kciuki za maleństwo!Obiecuję będę się odzywać
Obecnie termin na 4 grudnia, ale pierwszy na 27 listopad wiec celuje ze około 3 tyg wcześniej będą je wyciągać. Pewnie pod koniec zobaczy jaka sytuacja i coś ustalimy. Na razie nie wnikalam jakie ma moja podejście ale jeden z lekarzy mówił ze czeka do 38 tyg jak się da.Pięknie rośnie ten twój synek!Na razie ma miejsce to pewnie obraca się jak szalony
Ustaliłaś termin cc...to już tak poważnie brzmi
A te duszności masz codziennie? Męczą cię bardzo?
Spróbuj jakich domowych sposób na te zatwardzenia, śliwki, siemię lniane, kefir albo maślanka, otręby zbożowe? Dużo wody też pij...
A z bliźniakami nie przewidują rozwiązań wcześniej? Czy ciąże bliźniacze też "wytrzymują" do 37,38 czy 39 tygodnia?
Ale cały czas ci twardnieje, że aż spać nie możesz? Czy stwardniał parę razy?
Daj znać po...
Bardzo mocno trzymam kciuki, ale na pewno jest wszystko w porządku!
Hej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
Hej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
U mnie zawsze mierzy głowica dopochwowa i robi zdjęcie do dokumentacji. Na razie zawsze była ponad 4,5 cm wiec dzielnie trzymaDziewczyny ważne pytanie. Jakie macie długości Szyjek?