Kelyana
Fanka BB :)
Paulina i super ze znów razem w ciążyHej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paulina i super ze znów razem w ciążyHej dziewczynki ja już po usg w brzuszku 1 mała zdrowa sztuka z bijacym szybciutko serduszkiem proszę was trzymajcie mocno kciuki aby tym razem było wszystko dobrze
3,5 to tak mało? Hmmm, ja bym poszła do innego lekarza to skonsultować, może się okazać że niepotrzebnie nastraszyłaDziewczyny poplakalam się. Lekarka powiedziała że mam bardzo krótka szyjkę i grozi mi przedwczesny poród. Zapisała mi luteine 3 razy dziennie 2 tabletki dopochwowo i kazała leżeć. Zleciła mi jakieś badanie z krwi i kazała przyjść za tydzień. Brzuch mnie już cały boli chociaż już się nie napina. Jak chodzę to każdy krok mnie boli. Jak będzie się dalej napinał tak mocno i czesto jak w nocy to nam jechać na IP.
I teraz najlepsze. Szyjka ma 3,5 cm i tak mam od początku. Więc ona mi się nie skróciła. Ta dzisiejsza doktora pytała mnie czy mój zmarły lekarz mówił że się skraca. Tak samo jak badała mnie tydzień temu lekarka która przejęła pacjentów mojego prowadzącego też mnie o to zapytała.
Nie wiem co mam myśleć i co dalej robić. Nie wiem komu ufać i do kogo teraz chodzić. Strasznie się boję.
Dziewczyny poplakalam się. Lekarka powiedziała że mam bardzo krótka szyjkę i grozi mi przedwczesny poród. Zapisała mi luteine 3 razy dziennie 2 tabletki dopochwowo i kazała leżeć. Zleciła mi jakieś badanie z krwi i kazała przyjść za tydzień. Brzuch mnie już cały boli chociaż już się nie napina. Jak chodzę to każdy krok mnie boli. Jak będzie się dalej napinał tak mocno i czesto jak w nocy to nam jechać na IP.
I teraz najlepsze. Szyjka ma 3,5 cm i tak mam od początku. Więc ona mi się nie skróciła. Ta dzisiejsza doktora pytała mnie czy mój zmarły lekarz mówił że się skraca. Tak samo jak badała mnie tydzień temu lekarka która przejęła pacjentów mojego prowadzącego też mnie o to zapytała.
Nie wiem co mam myśleć i co dalej robić. Nie wiem komu ufać i do kogo teraz chodzić. Strasznie się boję.
Ja mam 3.7 i lekarz mówi że okej3,5 to tak mało? Hmmm, ja bym poszła do innego lekarza to skonsultować, może się okazać że niepotrzebnie nastraszyła
Hej dziewczyny co u Was?
Wyszły mi źle wyniki badań, położna poinformowała mnie o cukrzycy ciążowej i strasznie się martwię, za godzinę mam wizytę u ginekologa. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Dziwię się ponieważ nie miałam cukrzycy z wcześniejszym dzieckiem, nie jestem otyla i odzywiam się prawidłowo, czasem sobie pozwolę ale jak to mama w ciąży. Czy mam powody do zmartwień?
Wiesz, na ostatniej wizycie był główka w dół a parę dni temu tak szalał że mówię do mojego M że chyba się obrócił no i rzeczywiście. Mój gin mówi że on raczej już tak zostanie no ale kto go tam wietermin będziemy ustalać ok 37 tc ale wstępnie mówi że to tydz przed. A duszności nie są bardzo męczące, raczej niepokojące
![]()
Co myślicie o tym wózku? Nie oglądałam na żywo ;p
Link do: Kiddy Evostar Light 1 - Grey Melange Edition - lekki, indywidualizowany, kompaktowy, wielofunkcyjny wózek 2w1 z opcją 3w1
Myślę ostatnio często co u Pati. Czy Jaś pozostał Jasiem..?! Niepotrzebnie uciekła.. :/
No i co u Roksi bo się nie odzywa od kilku dni a w tym szpitalu była?!
Dziewczyny ważne pytanie. Jakie macie długości Szyjek?
Dziewczyny poplakalam się. Lekarka powiedziała że mam bardzo krótka szyjkę i grozi mi przedwczesny poród. Zapisała mi luteine 3 razy dziennie 2 tabletki dopochwowo i kazała leżeć. Zleciła mi jakieś badanie z krwi i kazała przyjść za tydzień. Brzuch mnie już cały boli chociaż już się nie napina. Jak chodzę to każdy krok mnie boli. Jak będzie się dalej napinał tak mocno i czesto jak w nocy to nam jechać na IP.
Naprawdę, przez takie jej gadanie i straszenie możesz się właśnie gorzej poczuć i bardziej stresować, co będzie powodowało bóle brzucha i napinanie 
Hej dziewczyny co u Was?
Wyszły mi źle wyniki badań, położna poinformowała mnie o cukrzycy ciążowej i strasznie się martwię, za godzinę mam wizytę u ginekologa. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Dziwię się ponieważ nie miałam cukrzycy z wcześniejszym dzieckiem, nie jestem otyla i odzywiam się prawidłowo, czasem sobie pozwolę ale jak to mama w ciąży. Czy mam powody do zmartwień?