Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli chodzi o test obciążenia glukozą to ja robiłam w 22tc, bo tak gin mi kazał.
Ale ja miałam na starcie wysokie BMI i chyba dlatego.
Wynik dobry i luzik.
Teraz mi kazał zrobić przed wizytą p/ciała z grupą krwi.
Tyle, że ja mam grupę z listopada to nie wiem po co?
Czy chodziło mu o coombsa?
U mnie czasem zupełnie nisko tuż przy pachwinach, później znów pod żebrem albo z boku brzucha. Chyba tak pływają z góry na dółNie moge sie doczekac az maly zacznie mnie kopac w brzusio wyzej narazie caly czas czuje jego kopniaki w dole brzucha ale daje czadu [emoji16][emoji16] wrazenie jak bym miala sie posikac zaraz noi zaczynam go juz prze reke czuc tylko nisko jest jutro mam uzg zobaczymy co tam sie dzieje i jak jest bobas ulozony... a wy jak kochane jak kopniaki waszych pociech ??
Mnie ostatnio meczy zgaga kupilam rene czy jakos e pomaga na chwike doslownie zastanawiam sie czy nie wziasc jednorazowo ranigastu ciaza bez powiklan i zagrozen wiec chyba nie zaszkodzi a w czwartek mam gina...
FajniePoczytaj w ulotce czy w ciszy można brać.
Co do kopniaków, mojego Małego akrobatę czuję raz tu raz tu. Ale najczęściej na środku brzucha. W dole jak się ułoży to co chwilę latam do toalety [emoji85] całe szczęście rzadko to się ostatnio zdarza. Czuję że już jest tak powyżej pępka ten mój Synuś [emoji4]