Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
ja też zazwyczaj czuję małego w dole, rzadko kiedy przy pępku. Dziś jest mniej aktywny, chyba przez ten upał. Ale ważne, że się rusza choć odrobinę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Dita_333 w kwestii wózka to ja całkiem niedawno miałam Maxi Mura 4 i byłam z niego bardzo zadowolona. Ma wszystko to, co mieć powinien. Pompowane koła świetnie się sprawdzają na wertepach. Z tą budką może rzeczywiście nie jest aż tak głęboka, ale jak było duże słońce, to zakładałam cieńką pieluszkę na tą budkę i było ok. Poza tym zawsze możesz przełożyć spacerówkę w drugą stronę. Za to gondola świetna i dosyć spora. Tego nowego modelu nie widziałam w realu, ale na necie wygląda całkiem fajnie
@Dita_333 w Adorze budka jest bardzo duza. Rozklada sie ja i jeszcze ma daszek wyciagany taki do osloniecia. Jak bede w domu to cykne fotki. W murze tez daszek byl ok, ale mial Inny system.
Jeżeli chodzi o test obciążenia glukozą to ja robiłam w 22tc, bo tak gin mi kazał.
Ale ja miałam na starcie wysokie BMI i chyba dlatego.
Wynik dobry i luzik.
Teraz mi kazał zrobić przed wizytą p/ciała z grupą krwi.
Tyle, że ja mam grupę z listopada to nie wiem po co?
Czy chodziło mu o coombsa?
Nie moge sie doczekac az maly zacznie mnie kopac w brzusio wyzej narazie caly czas czuje jego kopniaki w dole brzucha ale daje czadu [emoji16][emoji16] wrazenie jak bym miala sie posikac zaraz noi zaczynam go juz prze reke czuc tylko nisko jest jutro mam uzg zobaczymy co tam sie dzieje i jak jest bobas ulozony... a wy jak kochane jak kopniaki waszych pociech ??
To był mój pierwszy typ .
I mam się realne z sklepu bo oglądałam
Ale !
Wózek niestabilny w sensie gondola się chwieje jakby ja nic nie trzymało.
W środku wydaje się bardzo mało miejsca w dodatku wasko!
Wózek jest również niski i ma głupia osłonka na komary czy na coś która wypada jak ma ochotę;/
Dlaczego odpadł? Możesz powiedzieć bo ja jadę do na real oglądać W tym tygodniu
Slyszlaam również o tym I to prawda ...
Nie martw się, mi przybyło niewiele mniej i też przerażają mnie te trzy miesiące. Ale cóż zrobić. Później będziesz walczyć z wagą, teraz pozostaje bam jedzenie posiłków z głową.Cześć Dziewczyny
Ja już po wizycie, z Małą wszystko ok, waży 900 g. U mnie niestety anemia. I 10 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam niecałe 11 kg, a teraz jeszcze 3 miesiące zostały, a ja juz 10 do przodu.
Miłego wieczoru![]()
Mam tak samo, tylko jeszcze nie widac na brzuszku. Najbardziej rusza sie w nocy i po sniadaniu,hehehe. Ale Tez uwielbiam to uczucie. Jest niesamowiteJa małego czuję nqjczęściej na linii pępka i całkowicie na dole, najbardziej czuję jak leże zwłaszcza na brzuchu
Wczoraj wieczorem udało mi się nagrać bo widać już na brzuchu jak się przemieszcza itd, cudowne uczucie [emoji7]
Masz rację, po porodzie będę walczyćNie martw się, mi przybyło niewiele mniej i też przerażają mnie te trzy miesiące. Ale cóż zrobić. Później będziesz walczyć z wagą, teraz pozostaje bam jedzenie posiłków z głową.
Ja wczoraj pierwszy raz nagrałam kopniaczek dzidziusia nawet mąż stwierdził że coś widać. Czasem jak kopnie jak szalonyMam tak samo, tylko jeszcze nie widac na brzuszku. Najbardziej rusza sie w nocy i po sniadaniu,hehehe. Ale Tez uwielbiam to uczucie. Jest niesamowitePozdrawiam
Niestety nic nie poradzisz , każda ciąża inna niema reguły. Ja mam nadzieję że nie dojdę do 90kg ale zobaczymyCześć Dziewczyny
Ja już po wizycie, z Małą wszystko ok, waży 900 g. U mnie niestety anemia. I 10 kg na plusie, w pierwszej ciąży przytyłam niecałe 11 kg, a teraz jeszcze 3 miesiące zostały, a ja juz 10 do przodu.
Miłego wieczoru![]()