• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Paulinna89 Wlasnie ja się zbytnio nie znam i chciałam waszej rady.. Ale widziałam że Dita_333 kupuje czy kupiła dobry, na forum chyba pt. Wyprawka jak się nie mylę i może i ja się skuszę.. A łóżeczko kupię te, bo masz rację, materac musi być dobry a ten w zestawie jest firmy AMY z tego co jest napisane i niby u nich na stronce napisane że jest dobry ale przecież nie napiszą że nie dobry. Haha Ale wydaje mi sie taki zwykły..

Ostatnia edycja:
reklama
@Paulinna89 Wlasnie ja się zbytnio nie znam i chciałam waszej rady.. Ale widziałam że Dita_333 kupuje czy kupiła dobry, na forum chyba pt. Wyprawka jak się nie mylę i może i ja się skuszę.. A łóżeczko kupię te, bo masz rację, materac musi być dobry a ten w zestawie jest firmy AMY z tego co jest napisane i niby u nich na stronce napisane że jest dobry ale przecież nie napiszą że nie dobry. Haha Ale wydaje mi sie taki zwykły..

Nie pomogę bo się nie znam szczerze mówiąc[emoji16] materac od siostry dostaniemy, ona wybiera, a pracowała w sklepie z materacami to wie co dobre [emoji4]

@LassHa chęci są na szkołę rodzenia, ale nie wiem czy bym dała radę. Poza tym musiałabym autem jechać i nie jeść pół dnia.

@Ewelina1406 niby jest zawyżona rozmiarówka w h&m ja kupiłam 1 komplet body+spodnie+czapka i akurat body na 68 są o 1cm dłuższe od tych co zamawiałam z polskiej firmy, za to spodenki są bardzo szczupłe i bardziej jak 62 z innych.

Ewela2805 chodzi Ci o łóżeczko z Klubś?
Ja miałam zamiar kupić komodę z przewijakiem z tej firmy ale dziewczyny mi odradziły, że to nie są solidne.
Nie wiem jak z łóżeczkiem.
Przy wcześniejszych dzieciach kupowałam najtańsze łóżeczko i spokojnie do 3 lat dziecko spało.

Teraz mąż znalazł na olx komodę z przewijakiem+łóżeczko+szafeczkami. Materac dokupie nowy albo piankowy, albo kokosowy i tyle.
No i jeszcze chce kupić jakiś spray do odkarzania.
Ogólnie nie przesadzam, ale po innym dziecku chcę umyć te mebelki i je odkazić. Tylko nie wiem gdzie można kupić oprócz apteki jakiś spray tego typu?

ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, bo szkoda mi kasy ( u nas nie ma bezpłatnej). Poza tym nie uśmiecha mi się jeździć ok 40 km w jedną stronę, bo mój brzuszek źle ostatni znosi jazdę autem.

Jakie czapeczki zamierzacie kupić na wyjście ze szpitala i w jakim rozmiarze? Jejku dwoje dzieci w domu, a ja w tym temacie zielona.
Wczoraj byliśmy z dziećmi na festynie a później na koncercie zespołu IRA. Mieliśmy jeszcze zostać na fajerwerkach ale synuś już miał dość. Ogolnie dzień spędzony cudownie, ale dziś zmęczenie czuję baaaardzo.
Do tego śniło mi się dziś , że byłam na wizycie i gin zapomniał mi wypisać L4 heheheh

ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, bo szkoda mi kasy ( u nas nie ma bezpłatnej). Poza tym nie uśmiecha mi się jeździć ok 40 km w jedną stronę, bo mój brzuszek źle ostatni znosi jazdę autem.

Jakie czapeczki zamierzacie kupić na wyjście ze szpitala i w jakim rozmiarze? Jejku dwoje dzieci w domu, a ja w tym temacie zielona.
Wczoraj byliśmy z dziećmi na festynie a później na koncercie zespołu IRA. Mieliśmy jeszcze zostać na fajerwerkach ale synuś już miał dość. Ogolnie dzień spędzony cudownie, ale dziś zmęczenie czuję baaaardzo.
Do tego śniło mi się dziś , że byłam na wizycie i gin zapomniał mi wypisać L4 heheheh

Ja zakupiłam 2 sztuki takie :)
Ciepłe myślę że na listopad na krótką trasę szpital dom i większość w aucie to wystarczająco...
Nie jestem za przegrzewaniem i nie podobają mi się czapki wiazane z sznurkami i nigdy córce ich nie kupię choćby nie wiem co

Załączniki

• Screenshot_20180901-143217_Chrome.jpg
    Screenshot_20180901-143217_Chrome.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 114
  • Screenshot_20180901-143205_Chrome.jpg
    Screenshot_20180901-143205_Chrome.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 106
jaki rozmiar tych czapeczek kupiłaś? Bo najbardziej nurtuje mnie rozmiarówka na początek

Wiesz podobno 62 rozmiar i niby 38-44 jest ale czy trafię...No nie wiem...awaryjnie mam z allegro mniejsza dla bardzo malutkiej główki z pomponami:)

Chyba rozmiar 0+ czyli nie wiem jaki

Załączniki

• Screenshot_20180902-171533_Chrome.jpg
    Screenshot_20180902-171533_Chrome.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry