Kelyana
Fanka BB :)
Przyjmowali dziewczyny rodzące i zagrożone, podejrzewam, że na planowana cesarkę tez by wzięli. Wcześniej 4 babeczki w ciąży weszły na oddział a bynajmniej nie rodziły na izbieSerio ? Aż tak ? To ja nie wiem jak tam się dopchamy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyjmowali dziewczyny rodzące i zagrożone, podejrzewam, że na planowana cesarkę tez by wzięli. Wcześniej 4 babeczki w ciąży weszły na oddział a bynajmniej nie rodziły na izbieSerio ? Aż tak ? To ja nie wiem jak tam się dopchamy
Hmm może się przerzadzi do listopadaPrzyjmowali dziewczyny rodzące i zagrożone, podejrzewam, że na planowana cesarkę tez by wzięli. Wcześniej 4 babeczki w ciąży weszły na oddział a bynajmniej nie rodziły na izbiesłyszałam ze Żeromski w remoncie i z tad więcej pacjentek.
Nie wiem jak Ty, ale ja ostatnio nie najlepiej się czuje. Boli mnie kręgosłup i kolana. Chyba wszystko wysiada pod ciężarem brzucha... Byłam kilka dni temu w urzędzie sprawy załatwiać i było sporo ludzi, miejsc siedzących brak. A naprawdę ciężko mi stać z takim bólem nóg, więc zapytałam grzecznie czy ktoś mógłby mi ustąpić miejsca, automatycznie 3 kobietki się podniosłyA ja sobie siedze w przychodni u rodzinnego, bo zapomnialam od gina recepty i kirna z 10 osob jest przede mna i nawet krzeselka nikt nie ustapil nie mowiac o wejściu przed nich. Za gapiostwo sie placi :/ nastepnym razem recepty nie zapomne.
Ja kiedyś czytalam artykuł, że położne proszą ludzi żeby nie współżyli w święta i sylwestra bo we wrześniu porodówki pękają w szwach [emoji14]Przyjmowali dziewczyny rodzące i zagrożone, podejrzewam, że na planowana cesarkę tez by wzięli. Wcześniej 4 babeczki w ciąży weszły na oddział a bynajmniej nie rodziły na izbiesłyszałam ze Żeromski w remoncie i z tad więcej pacjentek.
Ale ogólnie jest baby boom na porodowkach, szybko wypisują żeby robić miejsce. Ciekawe jak będzie w listopadzie, bo też nas sporo [emoji28]
Ja tez zle sie czuje, zwlaszcza w skupiskach ludzi. Tu nikt nie ustapil mimo prosby.Nie wiem jak Ty, ale ja ostatnio nie najlepiej się czuje. Boli mnie kręgosłup i kolana. Chyba wszystko wysiada pod ciężarem brzucha... Byłam kilka dni temu w urzędzie sprawy załatwiać i było sporo ludzi, miejsc siedzących brak. A naprawdę ciężko mi stać z takim bólem nóg, więc zapytałam grzecznie czy ktoś mógłby mi ustąpić miejsca, automatycznie 3 kobietki się podniosły![]()