Paulianna89
Fanka BB :)
Dita nie odzywalam sie, bo nie chcialam, zeby ktos odchodzil z mojego powodu, dlatego wolalam dac spokoj na jakis czas, ale ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku rowniez
A jak się czujesz? Jak Maleństwo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dita nie odzywalam sie, bo nie chcialam, zeby ktos odchodzil z mojego powodu, dlatego wolalam dac spokoj na jakis czas, ale ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku rowniez
Dokładnie tak samo, od 30 do 36 co 2 tygodnie, potem co tydzieńDziewczyny, a po 30tyg ile raxy bedziecie mialy wizte? Bo ja mam miec do 36 co 2tyg, a pozniej co tydzien.
Mój młody w 30+1 miał 1900 więc podobnieKochana ja dzisiaj koncze 31tc, a jak bylam tydzien temu na wizycie w 30+1 to moj maluszek wazyl 1800g![]()
Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa. Też mam termin z córeczką na listopad. Mogę się do Was przyłączyć? Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo zdrowka!
No baza koniecznie musi być 2wayfix zakupiłam za 769 zł ( na stronie pierwszy kroczek ) potem można jej używać dla starszych dzieci i tyłem i przodem więc to zakup na 4-5 lat według producenta więc nie dużo jak na tyle lat lub biorąc pod uwagę 2 dziecko za te 5 lat to znowu będzie w użytku więc to według mnie drobny koszt.
A ile nerwów odchodzi z tymi pasami
Rozwazalam maxi cosi rock ale podobno to nowość ale bez szału więc wzielam pebble dobre sprawdzone i pewneI dodatkowo ma fajny wzór
Posiada podkaldke pod pupę regulowany zagłówek że rośnie z dzieckiem potem można wyjac podupnik jak to mówię haha i służy dłużej A plus ma więcej wypełnienia i dzieci szybko z niego wyrastają co uważam za minus .
A różnica przez wielu sprzedawców to cena i wkładką za którą się płaci 300 zł...
No baza koniecznie musi być 2wayfix zakupiłam za 769 zł ( na stronie pierwszy kroczek ) potem można jej używać dla starszych dzieci i tyłem i przodem więc to zakup na 4-5 lat według producenta więc nie dużo jak na tyle lat lub biorąc pod uwagę 2 dziecko za te 5 lat to znowu będzie w użytku więc to według mnie drobny koszt.
Rozwazalam maxi cosi rock ale podobno to nowość ale bez szału więc wzielam pebble dobre sprawdzone i pewneI dodatkowo ma fajny wzór
Posiada podkaldke pod pupę regulowany zagłówek że rośnie z dzieckiem potem można wyjac podupnik jak to mówię haha i służy dłużej A plus ma więcej wypełnienia i dzieci szybko z niego wyrastają co uważam za minus .
A różnica przez wielu sprzedawców to cena i wkładką za którą się płaci 300 zł...
Gratuluję zdrowego i coraz większego już synka [emoji8][emoji5]
Hehe ale życzenie [emoji23] mój pierworodny urodził się z czarnymi włosami [emoji6] ja blondynka, mąż blondyn... trochę się zdziwiłam [emoji3]ale włoski pojaśniały i jest blondynkiem jak my[emoji106]
Moze mąż wyrobi się wcześniej, tobie trochę się opóźni i uda się wejść razem [emoji106][emoji6]
@tyna ja to właże do wanny pod prysznic, ale poleżałabym sobie.
Może by mnie ta skóra przestała swedziec, bo niedługo będę miała strupa na strupie.
W sobotę poproszę męża, żeby mnie wyłowił z wody [emoji23][emoji23]
@Mama Zuzi i Antosia oszczędzaj się i trzymam kciuki za wizytę.
@annamarta a który tydzień?
Młody już nieźle waży 1700, super[emoji7]
@ONAONAONA trzymam kciuki, abyś mogła z mężem być na skanie.
@sandra cudne te adidaski
To szybciej masz prenatalne niż ja. Jeszcze 2 tygodnie muszę czekać.
@piorunem to termin jak ja. Już mąż wyliczył 23 października kończę 37 tydzień.
Mnie też brakuje, ale zdrowie dziecka ważniejsze.
@mayfly jak wizyta?
Dobra lecę pod prysznic i spać, bo miałam znów się wcześniej położyć.