Kelyana
Fanka BB :)
U nas taki model ale chyba gdzieś 100 we taniej znalazł mąż.A możesz powiedzieć jaki oczyszczacz kupiłaś? Może jakiś link podeslesz?![]()
https://goodair.pl/sklep/sharp-kc-d...MIiaGylOio3QIVD8ayCh2EYgttEAAYAiAAEgJ_kfD_BwE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas taki model ale chyba gdzieś 100 we taniej znalazł mąż.A możesz powiedzieć jaki oczyszczacz kupiłaś? Może jakiś link podeslesz?![]()
Lepiej niech jeszcze sobie posiedzaMoje kolei narzeka, ze on to by już chciał te dzieci i ze strasznie długo w tej ciąży jestem![]()
Zawsze mnie w takich historiach zastanawia jedna rzecz. Jak te kobiety czują, że "coś" je kopie od środka, to co sobie myślą? Że to wątroba ożyła? Gazy takie brutalne? No bo chyba nie da się nie czuć w ogóle ruchów, nawet jak ktoś jest bardzo puszysty???Lepiej niech jeszcze sobie posiedzamam taką dalszą znajoma, co będąc z drugim dzieckiem w ciazy zorientowala się na 3 mce przed porodem. Nie wiem jak to jest możliwe, ale ona podobno chorowała na tarczyce, okres miała, trochę przytyła, ale do chudzinek nigdy nie należała... Można powiedzieć, że ona krótko chodziła w ciazy
dzieciak urodzil się zdrowy
![]()

Hej Dziewczyny,
U nas dziś pięknie słonecznie, chociaż rano podobno jakiś mega wysoki smog się przypałętał, aż zaczęłam znowu myśleć czy nie kupić oczyszczacza powietrza [emoji17] Któraś z Was go może używa?
Mój maż wczoraj kupił łóżeczko, udało się je upolować w idealnym stanie do kompletu z komoda [emoji173]️
Dzisiaj składaliśmy je, układaliśmy pierwsze rzeczy w szufladach i mój nagle spojrzał na mnie i powiedział “Ty naprawdę jesteś w ciaży” [emoji23] Miałam ubaw po pachy, zajęło mu tylko 6 miesięcy, żeby to przyswoić [emoji12]
Zobacz załącznik 895603
Wyniki z pappa przychodzą na ogół jako 1/coś tam, wyrażają prawdopodobieństwo na ile podobnych ciąż urodziło się dziecko chore. Jesteś pewna ze to nie jakiś inny wynik? Np bety czy białka ?Dziewczyny wynik z papa 2.44 to dobry wynik?
Jeśli chodzi Ci o wynik z krwi, to ZAWSZE powinien zanalizować je lekarz, bo on odczytuje zależności między b-HCG a PAPP-A. Mój lekarz tylko powiedział przez telefon: "wynik wyszedł prawidłowo" a potem na wizycie dał wyniki z analizą i już bardziej nie wnikałam co i jakDziewczyny wynik z papa 2.44 to dobry wynik?
Piękny kącik![]()
Mąż jak mąż, ja jak teraz kupuję rzeczy dla Ali i rozpakowuję paczki to sama do siebie mówię, że "Rety, ja naprawdę jestem w ciąży"![]()