Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałabym! Od jutra ciąża donoszona, ale nic się nie dzieje [emoji14] oprócz tego, że już któraś noc z kolei śni mi się, że wody mi odeszły [emoji23] może wkoncu sobie wyśnie? jutro wizytę mamCześć dziewczyny[emoji6]
Któraś z Was w tym tygodniu rodzi? [emoji16][emoji16][emoji16]
@Szara20 jak się czujesz po odstawieniu luteiny?
@Igorowelove jak u Ciebie, nic się nie dzieje?
Jesteście pierwsze na liście z najbliższym terminem [emoji16][emoji16][emoji16]
Ktoś wreszcie musi dołączyć do @springflower, tylko ktoś kto już jest bezpieczny [emoji16]
Wszystkiego najlepszego z poniedziałku[emoji8]
Dzień dobry! [emoji4] zaczynamy kolejny tydzień razem. Aplikacja pokazuje że zostały 44 dni do porodu a przecież przed chwilka było 200 coś. Jak to możliwe?[emoji28] niestety nocki mam coraz gorsze i w ogóle nie mogę znaleźć miejsca, jak śpię 2 godziny w ciągu to jest super! Wczoraj zrobiłam porządki w garderobie i łazience i miałam w planie spakować torbę. Zniesiona ze strychu nadal czeka - wszystko poukładane czeka obok torby - wystarczy wlozyc - ale jakoś się zablokowałam. Pomyślałam że jak już ją spakuje to za chwilę serio pojade rodzić [emoji54] no ale muszę się ogarnąć! I torbę koniecznie też![emoji4] miłego dnia [emoji9] kto dziś ma wizytę?