MangoWawa
Fanka BB :)
Czytam właśnie Hafije i grupę na fb, będziemy próbować. Dziękuje za wszelkie rady [emoji173]️
Nie ma za co, na pewno się uda! Mam nadzieje, ze ta specjalista od laktacje szybko do Was zawita!!! Kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czytam właśnie Hafije i grupę na fb, będziemy próbować. Dziękuje za wszelkie rady [emoji173]️
Nie, u mnie szyjka krótka (ale nadal jest), miękka, rozwarcie lekkie (nawet nie określił czy to palec, pół palca czy co) i dziecko już bardzo nisko... Ale tak samo było już tydzień temu, więc no..Szyjka nie skrócona? Rozwarcie się nie robi?
Złapie Cię znienacka jak Dite i Karolinę [emoji3]Nie, u mnie szyjka krótka (ale nadal jest), miękka, rozwarcie lekkie (nawet nie określił czy to palec, pół palca czy co) i dziecko już bardzo nisko... Ale tak samo było już tydzień temu, więc no..
Dzisiaj to już zwątpiłam. Naprawdę cały tydzień działałam intensywnie a nic się nie zadziało :/ czuję że znów będą wywoływać bo szyjka nie będzie współpracować :/Złapie Cię znienacka jak Dite i Karolinę [emoji3]
Też takie mam przeczucia, jeżeli chodzi o ciebie. Nie pytaj czemu, bo nie mam pojęcia.Złapie Cię znienacka jak Dite i Karolinę [emoji3]
Nie martw się na zapas, do terminu jeszcze 2 tygodnie a to wszystko może się zacząć w ciągu kilku godzin. Trzymam kciuki żeby maluszek się zdecydował na wyjście [emoji4]Dzisiaj to już zwątpiłam. Naprawdę cały tydzień działałam intensywnie a nic się nie zadziało :/ czuję że znów będą wywoływać bo szyjka nie będzie współpracować :/
@Igorowelove i pytałaś o ten wiesiolek i olejek rycynowy?
Czy któraś z mam może byłaby w stanie mi powiedzieć czemu z jednej piersi leci mi więcej pokarmu jak odciągam a z drugiej o wiele mniej? Co z tym zrobić?![]()