• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz ;)

Wody odeszly, rozwacie 4 paluchy, skurcze regularne i tez siedze na pileczce, ale juz w centrum. Miala mnie do domu puscic, ale w zwiazku z tym ze w godzine sie tak posunelo to zostalam. Na razie nie boli jakos bardzo, albo nie czuje ;)
Zaciskamy kciuki żebyście się dzisiaj jeszcze z Synkiem zobaczyli[emoji4]

Witajcie dziewczyny Gratulacje dla nowo upieczonych mam :wink: Super ile już dzieciątek po tej stronie ;)
@LassHa powodzenia ;)
Czytam i podziwiam Was za walkę o laktację.
Bardzo dużo CC się szykuje podziwiam bo ja bym się bała chyba że jakieś wskazania to nie ma zmiłuj się.
Kochane co już macie termin na dniach życzę szybkiego rozwiązania;)
Czytam Was ale w piątek wieczorem złapał mnie ból zęba(niedawno przęgląd i wszystko Ok ) w sobotę mój gabinet nieczynny poszłam gdzie wolne i przyjęli a co tam mi robili to aż do dziś mnie telepie...Na szczęście w środę do swojej P.doktor.Byłam na ktg jeden skurcz a tak wszystko Ok.
Witam mamusię z BB ;)

Ja bym naprawdę dużo oddała, żeby rodzić siłami natury... Przez całą ciąże nie dopuszczałam mysli o cc... Jak mi w 34tc powiedzili, że juz mizerne szanse na obrót i mam się nastawić na cc to tydzien przepłakałam. Ale już nie mogę nic na to poradzić, byle tylko córcia urodziła się zdrowa.

Wlasnie skacze na piłce skurcze co 5 minut po kapieli się nasilyly plamienia dalej są jest mi niedobrze i prze mnie na kupę ale nic nie idzie myślałam że się wyczyszcze

Poczekam jeszcze ż godzinke i jak nie przejdzie to zadzwonię do szpitala
Chyba już nie przejdzie :D Powodzenia!

@Weronikakrz to pchamy dzis razem mowisz ;)

Wody odeszly, rozwacie 4 paluchy, skurcze regularne i tez siedze na pileczce, ale juz w centrum. Miala mnie do domu puscic, ale w zwiazku z tym ze w godzine sie tak posunelo to zostalam. Na razie nie boli jakos bardzo, albo nie czuje ;)
Dobrze, że na razie nie boli bardzo :) Chociaż pewnie zacznie... :) Ale życzę jak najmniej bolesnego porodu :) Powodzenia :)

A moja jak przez calą ciąże była bardzo mało ruchliwa, tak dzisiaj cały dzien wbija mi głowę w żebra :D Chyba chce pokazac, że jednak faktycznie waży już te 3400g :)

reklama
Dziekuje Mamunie, jest superowo. W koncu po 9ciu miesiacach mozna sie wyluzowac ;)
Wlasnie sie basenik napelnia z cieplizna, bo tak jak z pierwszym beda krzyzowe po maxie, zaczynam je czuc.

70EE960D-DD69-47FD-A295-5A03442B7870.jpeg

Załączniki

• 70EE960D-DD69-47FD-A295-5A03442B7870.jpeg
    70EE960D-DD69-47FD-A295-5A03442B7870.jpeg
    917,8 KB · Wyświetleń: 417

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry