tez myslimy wyrobic brytyjski paszport
co do zapisu do gp to health visitors miala to zalatwic , w pn znow przyjdzie to dopytam o wszystko bo ostatnio w ogole o tym zapomnialam ale jak cos to i tak mialam dzwonic do przychodni bo powiem ci ze niby mam doswiadczenie to jednak 9 lat minelo hahahahaha co do tego etapu zapisywania wiec sie przedawnilo

i mysle ze tak , ze beda listy przychodzic co do wizyt szczepien
wszystko sobi niedlugo przypomne
ale tym sie nie martw, beda panie przychodzic do domku jak urodzisz i one ci wszystko pomoga ogarnac

i wszystko sie szybko da azalatwic
powodzenia co do porodu!!!
przy 4 cm rozwarcia mowisz ze malo cos czujesz a ja przy 3 cm oddychac nie moglam z bolu hehe szczescie rozwarcie szyo postepowalo bo za 1h juz mialam 7cm
tez myslalam o wannie ahh ale przypomnajac sobie ze ciagla zmiana pozycji dla mnie byla katorga to sie nad tym nie rozkminialam ..i tak bylo... ledwo dotarlam na sale porodowa i od rau jedna pozycje przybralam hehe tym bardziej w czasie kiedy skurcze byly co chwila i b, intensywne
dzis kompletnie zapomnialam ze mialam sie z mlodym wybrac do bibliotkei na wazenie
@Weronikakrz ja tez mnostwo mialam dzien w dzien ytych skurczy przepowi. takze tez nie raz mialam ich dosc a szczegolnie tego twardnienia brzucha wrrr... pod koniec to coraz czesciej i czesciej irytacja
wydaje mi sie ze jestes coraz blizej