• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej Dziewczyny,

Ale wysyp „świeżych bobasów” - aż tego nie ogarniam ;) Gratuluje wszystkim, ktore sa juz po :)

U nas cisza - bez zmian, wczoraj na drugim KTG serduszko w porzadku, brak skurczy. W koncu zaczelam cos przybierac na wadze - moze dojde do wagi wyjsciowej w tym tempie [emoji12] W sobote wizyta, mam nadzieje, ze Franek rosnie i wszystko z nim w porzadku, bo to martwi mnie najbardziej. Prania wiekszosc ogarnieta, ale prasowanie jeszcze nie tkniete. Moze dzisiaj sie uda :) Mysle tez, ze czas powoli pakowac torbe, bo nadal tego nie zrobilam [emoji12]
Sciskam i postaram sie jeszcze troche regularniej tu zagladac :)

Kochana uważaj z Ibuprofenem, nie powinien być stosowany w okresie okoloporodowym. Nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale na pewno gdzieś ostatnio o tym czytałam i słyszałam.
W III trymestrze nie można żadnego leku z grupy niesteroidowych leków przeciwzapalnych, bo mogą doprowadzić do przedwczesnego zamknięcia przewodu tętniczego Bottala, czyli bardzo ważnej struktury w serduszku płodu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry