Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
@karasjowa mi nawet uda spuchły, ledwo spodnie wciągnęłam, które we wtorek zakładałam normalnie. Dodam że prane teraz nie były.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a juz myślałam!!Nie, dziś na pewno nie![]()
Właśnie wróciliśmy z cmentarza, wszystko jest gitarowo.
W cyckach czuję takie dziwne kłucie, jakby szpilki ktoś wbijał. Woda mi się strasznie zbiera. Nawet uda mam nabrzmiale...

A karmisz w roznych pozycjach?
W jakiej najczesciej?
No to może tuż tuż już jesteśmy, oby@karasjowa mi nawet uda spuchły, ledwo spodnie wciągnęłam, które we wtorek zakładałam normalnie. Dodam że prane teraz nie były.
Bardzo miło z ich strony, cudowne prezenty [emoji4]a juz myślałam!!
a te kłucie to nie czasem wina wzrostu ?
też mnie kuły cycochy
ajc i pochwalę się ... na tyg. miałam wybrać się do dziewczyn do pracy ale mnie znajoma nawiedziła z koszem prezentow od nich i byłam tym mile zaskoczona ..a potem jeszcze koleżanka mnie odwiedziła i przywiozła prezent..kojec i własnoręcznie zrobiony materac dodatkowy plus ubranko też od kogoś innego
nie mówiąc że od sąsiadów Babel dostał kartke a w.niej pieniazki co bylo niezmiernie mile !
w sobotę zaprosiliśmy przyjaciół na pępkowe a w niedzielę lecę na tą kawę ze znajomymi z pracy która mnie ominęła przez mój poród
oo i następny sąsiad z prezentem LOL
miło z ich strony
karmie na leżąco i na siedząco .. na początku siedząc trzymając go wyżej a potem jak już się wypływ mleka uspokaja to się kładę choć nie raz karmiłam od razu na lezaco . .
no już nie raz miał twarz opryskana ehh maseczka z maminego mleka kiedy mnie to zaskakiwalo bo teraz to już ogarniam i wszystko mam przygotowane i powiem ci że jak już się porządnie naje to tak mu się odbija że szok! puszcza wtedy pierś i ma język na wierzchu ... wygląda na takiego przepitego że tak napiszę
najlepiej jak nie jest taki zchlanny na pierś . wtedy spokojniej ssie więc łatwiej jest
ciekawa jestem ile przytył..w PN. się dowiem
a juz myślałam!!
a te kłucie to nie czasem wina wzrostu ?
też mnie kuły cycochy
ajc i pochwalę się ... na tyg. miałam wybrać się do dziewczyn do pracy ale mnie znajoma nawiedziła z koszem prezentow od nich i byłam tym mile zaskoczona ..a potem jeszcze koleżanka mnie odwiedziła i przywiozła prezent..kojec i własnoręcznie zrobiony materac dodatkowy plus ubranko też od kogoś innego
nie mówiąc że od sąsiadów Babel dostał kartke a w.niej pieniazki co bylo niezmiernie mile !
w sobotę zaprosiliśmy przyjaciół na pępkowe a w niedzielę lecę na tą kawę ze znajomymi z pracy która mnie ominęła przez mój poród
oo i następny sąsiad z prezentem LOL
miło z ich strony
karmie na leżąco i na siedząco .. na początku siedząc trzymając go wyżej a potem jak już się wypływ mleka uspokaja to się kładę choć nie raz karmiłam od razu na lezaco . .
no już nie raz miał twarz opryskana ehh maseczka z maminego mleka kiedy mnie to zaskakiwalo bo teraz to już ogarniam i wszystko mam przygotowane i powiem ci że jak już się porządnie naje to tak mu się odbija że szok! puszcza wtedy pierś i ma język na wierzchu ... wygląda na takiego przepitego że tak napiszę
najlepiej jak nie jest taki zchlanny na pierś . wtedy spokojniej ssie więc łatwiej jest
ciekawa jestem ile przytył..w PN. się dowiem
Wiesz co miałam taki ból jakbym była po mega ostrym seksie, ale czułam to bardziej w pochwie niż w kroczu hehehe teraz czasami też tak poczuję, ale rzadkoDziewczyny które miały albo mają końcówkę np 35 t rozpoczęty.
Czy was też w kroku tak bolało jak byście sex uprawialy przez tydzień dzień w dzień? Mnie to już tak krocze boli [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]
Nie właśnie niemoge jej dawać piersi przez 24 godziny bo za dużo zużywa energii przy ciągnięciu
Tylko podaja jej strzykawka 30 mm co 3 godziny w ja mam sciagac ja się postawiłam i powiedziałam że nie podam jej butelki i że zrobię po swojemu to położna powiedziała że jutro mała przeze mnie wyląduje w szpitalu to pozwoliłam na skrzykawke
dziekuje kochanaAle super prezenty. Masz super kolezanki z pracy
A ile minelo juz od narodzin Twojego malenstwa?
Dziewczyny które miały albo mają końcówkę np 35 t rozpoczęty.
Czy was też w kroku tak bolało jak byście sex uprawialy przez tydzień dzień w dzień? Mnie to już tak krocze boli [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]