Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wreszcie się doczekałaś!O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
Gratulacje. Ekspresowo poszloO 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
Gratulacje! [emoji4]O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.
Trzymam kciuki żeby to było TO i szybko się rozwinęło! [emoji6]Od godziny męczą mnie okrutne skurcze co ok 3 minuty. Zaczyna brzuch i idzie na krzyż-po prostu bajka.
Mam nadzieję, że to jest już to, bo jak mają tak napierniczać przepowiadające, to ja dziękuję.
Oby to było to. Trzymam kciuki.Od godziny męczą mnie okrutne skurcze co ok 3 minuty. Zaczyna brzuch i idzie na krzyż-po prostu bajka.
Mam nadzieję, że to jest już to, bo jak mają tak napierniczać przepowiadające, to ja dziękuję.
Oj bardzo bym chciała, ale nie chcę się zawieść.Oby to było to. Trzymam kciuki.
Gratulacje!! [emoji173]️O 1.34 przyszła po 2,5h na świat Michasia. Ma 55cm, waży 3500g. Ja trochę popekalam. Od początku piastki w buzi a potem cycus. Pierwsza kupka juz za nami.