Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje i zdrówka dla małej!Ja tak tylko na szybko, doczytywac będę innym razem. O 17:20 na świat przyszła Emilka, 3360g i 53 cm. Skurcze zaczęły się o 21 Caly czas mialam skurcze krzyżowe. Poród SN, bez znieczulenia. Trochę pękłam i mnie nacieli ale nawet nie wiem ile mam szwów. Emilka ma płyn w płucach, dostałam ją tylko na minutkę i zabrali ją na patologie noworodka i ciężko mi z tym że nie mam jej przy sobie, nie przystawialam jej do piersi itp ale wiem że musi być teraz pod opieką. Jutro mąż ma przywieźć laktator i mam zacząć działać. Idę teraz odespać bo całą noc nie spałam.
Gratulacje i zdrówka dla was[emoji7] [emoji7]Ja tak tylko na szybko, doczytywac będę innym razem. O 17:20 na świat przyszła Emilka, 3360g i 53 cm. Skurcze zaczęły się o 21 Caly czas mialam skurcze krzyżowe. Poród SN, bez znieczulenia. Trochę pękłam i mnie nacieli ale nawet nie wiem ile mam szwów. Emilka ma płyn w płucach, dostałam ją tylko na minutkę i zabrali ją na patologie noworodka i ciężko mi z tym że nie mam jej przy sobie, nie przystawialam jej do piersi itp ale wiem że musi być teraz pod opieką. Jutro mąż ma przywieźć laktator i mam zacząć działać. Idę teraz odespać bo całą noc nie spałam.
Dużo siły Kochana no i gratulacjeJa tak tylko na szybko, doczytywac będę innym razem. O 17:20 na świat przyszła Emilka, 3360g i 53 cm. Skurcze zaczęły się o 21 Caly czas mialam skurcze krzyżowe. Poród SN, bez znieczulenia. Trochę pękłam i mnie nacieli ale nawet nie wiem ile mam szwów. Emilka ma płyn w płucach, dostałam ją tylko na minutkę i zabrali ją na patologie noworodka i ciężko mi z tym że nie mam jej przy sobie, nie przystawialam jej do piersi itp ale wiem że musi być teraz pod opieką. Jutro mąż ma przywieźć laktator i mam zacząć działać. Idę teraz odespać bo całą noc nie spałam.
Gratulacje. Zbierajcie siłyJa tak tylko na szybko, doczytywac będę innym razem. O 17:20 na świat przyszła Emilka, 3360g i 53 cm. Skurcze zaczęły się o 21 Caly czas mialam skurcze krzyżowe. Poród SN, bez znieczulenia. Trochę pękłam i mnie nacieli ale nawet nie wiem ile mam szwów. Emilka ma płyn w płucach, dostałam ją tylko na minutkę i zabrali ją na patologie noworodka i ciężko mi z tym że nie mam jej przy sobie, nie przystawialam jej do piersi itp ale wiem że musi być teraz pod opieką. Jutro mąż ma przywieźć laktator i mam zacząć działać. Idę teraz odespać bo całą noc nie spałam.
Serdeczne gratulacje! Nie martw się, lepiej by się nią zajęli fachową niż miało by się coś stać.Ja tak tylko na szybko, doczytywac będę innym razem. O 17:20 na świat przyszła Emilka, 3360g i 53 cm. Skurcze zaczęły się o 21 Caly czas mialam skurcze krzyżowe. Poród SN, bez znieczulenia. Trochę pękłam i mnie nacieli ale nawet nie wiem ile mam szwów. Emilka ma płyn w płucach, dostałam ją tylko na minutkę i zabrali ją na patologie noworodka i ciężko mi z tym że nie mam jej przy sobie, nie przystawialam jej do piersi itp ale wiem że musi być teraz pod opieką. Jutro mąż ma przywieźć laktator i mam zacząć działać. Idę teraz odespać bo całą noc nie spałam.