Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej ja dziś cc. Cala noc nie dalam rady spac boje sie.. Ktos jeszcze dzis do ciecia?
Kciuki! Myśl pozytywnieHej ja dziś cc. Cala noc nie dalam rady spac boje sie.. Ktos jeszcze dzis do ciecia?
Co ty opowiadasz? Przecież pomoc z MOPSu to nie patologia! Każdemu może się zdarzyć gorszy okres, może potrzebować pomocy. Pozatym ty tego nie kradniesz! Płacisz podatki, jesteś uczciwym czlowiekiem, więc nie ma co się martwić że pobierzesz kasę od państwa, która sama tam wplacalas przez kilka lat!Straszne jest to że musze teraz chodzic i szukac w mops pomocy. Bo zawsze żylam na poziomie od kad jestem dorosla i samodzielna. A to ?! Patologia serio
Gratulacje! [emoji173]️Hey meldujemy się na szybko [emoji16] Lili jest z nami od 13.15. 57cm 3250g. Na cięcie musiałam poczekac 30 min i bylo to najdluzsze 30 min w życiu [emoji38] samo cięcie to niesamowiete przeżycie... na całe szczęście cały czas mógł być ze mną mąż, ale i cały zespół lekarski był naprawdę na rewelacyjnym poziomie
mała od razu ładnie chwyciła pierś, nam nadzieję że dobrze nam pójdzie z kp...
W wolnej chwili postaram się wrzucić fotki na prywatnym [emoji4]
Dziękujemy wszystkim za trzymane kciuki i dobre myśli [emoji4]
Kciuki!Hej ja dziś cc. Cala noc nie dalam rady spac boje sie.. Ktos jeszcze dzis do ciecia?