Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! To teraz czekamy na fotyDiana 3130g 53cm jakoś po 11 ale dokładnie nie powiem bo przespałem haha jest cudna i ślicznie cyca![]()
PoszłaSuper! To teraz czekamy na foty![]()
Gratuluję!Diana 3130g 53cm jakoś po 11 ale dokładnie nie powiem bo przespałem haha jest cudna i ślicznie cyca![]()
O tym samym dzisiaj myślę. Mam prawie cały dzień twardy brzuch i jakieś skurcze w pachwinach. 2 tyg temu na wizycie miałam 2 cm rozwarcia i czop odszedł. No, ale skurczy jako tako brak, Mała się rusza, wody nie odeszły, więc nie pędzę do szpitala. A może powinnam, a nawet o tym nie wiem.A ja tak siedzę i myślę, jak sie zacznie to kiedy mam jechać do szpitala skoro wczoraj miałam już prawie 3cm rozwarcia i gin oddzieliła mi dolny biegun pęcherza plodowego co by poszło szybciej...
Gratulacje [emoji173]️Jest z nami Julka przyszla na swiat o 9.52. 2900 i 52 cm 10/10 [emoji7][emoji7][emoji7]. Troche sie pokarmilismy i sobie slodko spiDochodze pomalu do siebie swedzi nos boli brzuch. Przed cesarka balam sie panicznie dawali uspokajajace. Ogolnie dlugo szyli bo 10.40 odwiezli mnie na sale. A moze to tak standardowo nie wiem.
Gratulacje [emoji173]️Diana 3130g 53cm jakoś po 11 ale dokładnie nie powiem bo przespałem haha jest cudna i ślicznie cyca![]()
Jest z nami Julka przyszla na swiat o 9.52. 2900 i 52 cm 10/10 [emoji7][emoji7][emoji7]. Troche sie pokarmilismy i sobie slodko spiDochodze pomalu do siebie swedzi nos boli brzuch. Przed cesarka balam sie panicznie dawali uspokajajace. Ogolnie dlugo szyli bo 10.40 odwiezli mnie na sale. A moze to tak standardowo nie wiem.