Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Ehhh mam nadzieję, że w szpitalu się wszystko unormuje. A jak ciśnienie będzie wysokie to co mówiła gin, CC?Ja jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ehhh mam nadzieję, że w szpitalu się wszystko unormuje. A jak ciśnienie będzie wysokie to co mówiła gin, CC?Ja jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130
Kurcze, spore to ciśnienie. Całe szczęście, że miałaś dzisiaj wizytę. Na pewno wszystko będzie dobrze, a w szpitalu to już pod opieką. W miarę możliwości daj nam znać.Ja jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130
Obawiam się że kwalifikacja na cc citoJa jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130
Właśnie każdy mówi co innego, już się nie mogę doczekać jak będziemy w domu bo już mam dość siedzenia w tym szpitalu. Może jutro się uda, bo mała jutro kończy antybiotyk.Frosty Słuchaj swojej intuicji bo tyle osób może tak namieszać że więcej z tego potem problemow
GratulujęMy już po, Tomek 3090g, jest cudowny, już ssieja na razie ok, do 12 na pop.
Ja jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130
My już po, Tomek 3090g, jest cudowny, już ssieja na razie ok, do 12 na pop.
Ja jednak kierunek szpital wlasnie starszego odstawilam do mojrj mamy. Cisnienie w tej chwili 186/130
U mnie może coś się znacznie. Wylądowałam w szpitalu z cewnikiem Foleya i dostaję czopki Scopolan pod kątem zmiękczenia szyjki. Teoretycznie niedługo przez to mam urodzić.
Obawiam się że kwalifikacja na cc cito
Mam na sali dziewczyna która z takim przyjechała...
Trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze