Pauliska757
Fanka BB :)
Ja właśnie wyruszam na Izbe przyjec. Zobaczymy co mi powiedzą. Wszystkie objawy porodu minęły, nawet brzuch mi nie twardnieje, jedynie kręgoslup bardzo boli. Ale jak miałam się wstawić to jade, moze to cisza przed burzą

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tak w ogole to ja tez jeszcze nie rozpakowana, termin na 27 listopada, ale mam miec cc wiec moze juz w przyszlym tyg bede juz po![]()
Ja właśnie wyruszam na Izbe przyjec. Zobaczymy co mi powiedzą. Wszystkie objawy porodu minęły, nawet brzuch mi nie twardnieje, jedynie kręgoslup bardzo boli. Ale jak miałam się wstawić to jade, moze to cisza przed burzą![]()
Nie, w sobote mam ostatnie zajecia ze szkoly rodzenia to od razu sie zglosze. Myslalam, ze moj gin na ostatniej wizycie da mi skierowanie ale sie mylilam. Powiedzial, ze nic nie bedzie wypisywac, ze musze jechac do szpitala w ktorym chce rodzic i tam sie dogadac. Zdziwilam sie troche. Mam nadzieje ze w sobote juz cos bede wiedziecTo nie masz konkretnego terminu cc ustalonego?
Nie, w sobote mam ostatnie zajecia ze szkoly rodzenia to od razu sie zglosze. Myslalam, ze moj gin na ostatniej wizycie da mi skierowanie ale sie mylilam. Powiedzial, ze nic nie bedzie wypisywac, ze musze jechac do szpitala w ktorym chce rodzic i tam sie dogadac. Zdziwilam sie troche. Mam nadzieje ze w sobote juz cos bede wiedziec
Ja też się jeszcze kulam, termin z usg na niedzielę z Om na 25.11 czego nie biorę pod uwagę [emoji55]ale dzisiaj dobitnie mam kryzys, nawet Maleńki dzisiaj leniwy[emoji188] a do tego wywiadówka u starszaka[emoji29]Prawie wszystkie porodziły już i od razu na forum cichutko
Ile nas zostało? Dwie, trzy?
Ja niby mam termin za kilka dni, na pocieszenie w najgorszym przypadku 12 dzień po terminie wypada na 30.11, więc może uda się 'załatwić' sprawę do 30.11 do północy![]()
Ewelina140690 Ja zaczelam w 30 tyg, dwa razy w tyg po 1,5 godz, w sobote ostatnie zajecia to bedzie koniec 38 tyg. Fajnie nas podzielili na grupy, w mojej sa te dziewczyny co maja termin miedzy 20 a 30 listopada. Moze wszystkie spotkamy sie na porodowce. Znamy sie.. tak zawsze razniej. Jestem bardzo zadowolona
Ja też się jeszcze kulam, termin z usg na niedzielę z Om na 25.11 czego nie biorę pod uwagę [emoji55]ale dzisiaj dobitnie mam kryzys, nawet Maleńki dzisiaj leniwy[emoji188] a do tego wywiadówka u starszaka[emoji29]