Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak?? Czyli w grupie macie dziewczyny w roznych terminach?? W mojej jest tylko 6 par. W sumie to dosc dobry szpital, maja oblezenie. Oni dziela ciezarne na grupy, specjalnie dobieraja terminy blisko siebie. Nasza polozna powiedziala, ze tak jest lepiej, bo zawsze potem na porodowce sie dziewczyny znaja i jest razniej.
Ja też jeszcze przed :-) 28. 11
Ja też się jeszcze kulam, termin z usg na niedzielę z Om na 25.11 czego nie biorę pod uwagę [emoji55]ale dzisiaj dobitnie mam kryzys, nawet Maleńki dzisiaj leniwy[emoji188] a do tego wywiadówka u starszaka[emoji29]
Powodzenia!Trzymajcie kciuki. Mam 5 cm rozwarcia po baloniki. Odszedł mi czop. Biorą mnie na porodówke i podąża oksy.
Jestem jeszcze jaJa też się jeszcze kulam, termin z usg na niedzielę z Om na 25.11 czego nie biorę pod uwagę [emoji55]ale dzisiaj dobitnie mam kryzys, nawet Maleńki dzisiaj leniwy[emoji188] a do tego wywiadówka u starszaka[emoji29]
@Igorowelove normalne u tych co porodzily [emoji4] większość z Was zagląda i odpisuje w środku nocy podczas karmienia[emoji4]
@urs u mnie dzień podobny tylko kolejność inna. Za sobą mam już kąpiel z depilacja, maseczkę, częściowo paznokcie, spacer z psem. Został mi spacer na mój Everest czyli 11 ze 2 razy chociaż i seks, ale tu muszę na męża poczekac[emoji4] też popijam herbatkę i zastanawiam się czy można ją przedawkowac...?
Ja dwa razy robiłam rundke z 1 na 10, nic nie ruszyło, już lepiej Męża wykorzystac[emoji6] lepszy orgazm niż zadyszka[emoji6]@Balonsbalons dasz radę! Kto jak nie ty? Trzymam kciuki.
Ja też nadal w dwupaku. Dziękuję za odp dotyczące słodkości, już myślałam, że jak zwykle czepiam się pomysłów teściowejzaraz tu dzisiaj mężowi wyłoże co i jak i go postrasze, że go na prodowke nie wpuszcze jak nie będzie mnie słuchał. Przecież kiedyś w końcu urodze....chyba?
Kto to chodził na górę w wieżowcu? Ja też zaczęłam kilka dni temuz 2 startuje na 6,5 mam odpoczynek i dalej na 11 już odpoczywam... Nic nie pomaga, ale chociaż nogi trochę pocwicze
W ogóle zauważyłam, że w ciąży wszystkie dolegliwości jakoś mi wolniej przechodzą... W okolicy 20ktoregos tygodnia doznałam urazu stopy (nie było to skręcenie, ale spuchla) i do tej pory, chociaż już mnie nie boli jest bardziej spuchnieta niż ta druga i taka twardsza.
Kilka dni temu w nocy mnie złapał skurcz łydki... Do tej pory czuje ta łydke podczas spacerów.
Ja dzisiaj robię sobie spa i mam nadzieję, że pójdzie jak u @FiLi88
Milego dnia laski, u nas pogoda pod psem...