majacyr
Fanka BB :)
Gratulacje.Tak na szybko. Dzisiaj chyba o17:30 przyszła na świat Iga. 3560 kg. Tyle ile na usg. Jest kochana. Jak dojdę do siebie wkleję zdjęcia i napisze coś więcej.
Jak się czujecie?
Miałaś cc? Czy sn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje.Tak na szybko. Dzisiaj chyba o17:30 przyszła na świat Iga. 3560 kg. Tyle ile na usg. Jest kochana. Jak dojdę do siebie wkleję zdjęcia i napisze coś więcej.
@Olcia89 @Naan34 ogromne gratulację
@Paulianna89 hmm to może ja pojadę do szpitala zapytać się bo mój ginekolog to nie przejmuję się w ogóle cukrzycą, ledwo ostatanio o usg go wyprosiłam, dla niego mogę nawet przenieść, może to błąd i on źle myśli. Mam nadzieję, że nie zdążę zapytać i się zacznie samo![]()
Czekają na swoje maleństwa
@anitowa
@urs
@SłodkaM
@folka
@Ewelina140690
@maksimas
@Góraleczka89
@kasia98
@marg88
@anet88
@ainola
@Paulianna89
@Dzidzibobo
@Kredka_na_baterie
Gratuluję Córeczeki [emoji3590]Nadrobilam [emoji4] melduję się rozpakowana![emoji16] Majka na świecie od 3:33 3250 g 54 cm 10/10. Byłam wczoraj na tym ktg i pisały się mocne skurcze więc od razu do szpitala. O 22 podali oksytocyne Ale niestety rozwarcie zerowe... skurcze okrutne wylam z bólu... lekarz zrobił masaż szyjki (nie wiem co gorsze...) I jakoś poszło. Parte trwały równe 3 minutki [emoji16] mała niestety miała rączkę przy buzce więc troszkę peklam ale jakoś funkcjonuje. No i tyle [emoji6] ten poród zdecydowani gorszy niż pierwszy! Ale jak to u nas wszystkich - gdy tylko maleństwo kładą na brzuch to cały ból znika [emoji7]